Rabu, 27 Februari 2013

Khalid Gagap Berhenti Sambut Hari Jadi..Kenapa..!


Kalau sebelum ini ibu tunggal ! kini Khalid pasti fobia kepada warga emas..! mungkin Khalid boleh buang kaum keluarga, sanak saudara yang berumur warga emas..! mungkin jugak lepas ni Khalid boleh berhenti sambut hari jadi..maka Khalid tidak akan mencapai umur warga emas..! kecuali Khalid pun nak sambut hari jadi dan tiup kek dengan Karpal Sink..i ...macam Nik Najis...!

Lu Fikir La Sendiri!!!

Seramai 1,001 warga emas memfailkan saman menuntut caruman takaful RM2.5 juta yang dijanjikan oleh Kerajaan Negeri Selangor dalam manifesto pilihan raya umum ke-12 lima tahun lalu.

Saman difailkan oleh peguam.

Kamarudin Ahmad menerusi Tetuan Kamarudin & Partners di kaunter pendaftaran Mahkamah Tinggi di sini, jam 9.40 pagi tadi.

Akhirudin Abd Rashid, 63, menamakan Kerajaan Selangor sebagai defendan pertama dan Menteri Besar Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim selaku defendan kedua.

Beliau mewakili penduduk warga emas kawasan Shah Alam, Ampang, Gombak, Tanjung Karang, Hulu Langat dan Kuala Langat.

Kamarudin ketika ditemui berkata, saman ini difailkan atas kegagalan Kerajaan Selangor menunaikan janji mereka untuk memberi caruman takaful sebanyak RM2,500 seorang kepada warga emas.

"Tindakan Kerajaan Selangor menunaikan janji mereka itu telah menghampakan harapan semua warga emas yang hampir lima tahun menunggu janji yang diberikan oleh mereka," katanya.

Tiada ulasan:

Catat Komen