Ahad, 28 September 2014

HOT ~ Rahsia Pemimpin Yang Di Kangkang..!

Kena kangkang pun kangkang lah..!

 
Asalkan jawatan dunia ni tak hilang..!
Sedangkan parti dah berpecah kepada 2 kumpulan..! parti dah bersepah dengan pelbagai kekusutan..! 



Sedangkan dunia tahu bagaimana PAS dipermain mainkan...!

TakeBeer...!

Pemimpin rosak maka rosak lah semua ahlinya..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

5 ulasan:

  1. Nama putra merdeka tapi car penyampaian blog mcm udak tadika sanggap..menghin awanita dgn gambaran berbaur seksual..org mcm kaulah buat UMNo ni di pandang rendah dan hina..kau ingat org melayu suka cara mcm ni..biar fuckatan saja berperangai org gile isim..kita tak perlu jadi mcm mereka.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gambar tu utk lebei pas masuk..
      kah3

      ~bang non

      Padam
  2. KEK BERACUN!!!!

    BalasPadam
  3. GUANA SAMSIDOR TAK DE DALANG GGAMBOR TU? GI BEGHOK KE??

    BalasPadam
  4. he..he... gambar bawah tu himmler ke ?

    BalasPadam