Selasa, 2 September 2014

Muslimut hamPAS Pun Reject Wan Azizah..!


Makin kering la bini Anwar nak jadi embee..! Dah la kenyataan bersama dikalangan wanita pakatan pun dibuat secara menipu..! rupanya tiada kesepakatan bersama diantara pemimpin wanita pakatan yang mahu nenek kipas menjadi embee..!

Tak cukup dengan itu, muslimut PAS pun tanpa segan silu menolak pencalonan mak nurul untuk diangkat menjadi embee..!

Makin hilang selera la Anwar..!


PETALING JAYA: Ketua Dewan Muslimat PAS Siti Zailah Mohd Yusof menafikan menandatangani satu kenyataan menyokong Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR) Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail sebagai menteri besar Selangor yang baharu.

Dalam satu laporan oleh Harakahdaily, Ahli Parlimen Rantau Panjang itu berkata kenyataan itu telah diedarkan sebelum beliau meneliti kandungannya dan mendapatkan kelulusan daripada sayap Wanita.

"Kenyataan semalam disebar tanpa sempat saya perhalusi dan tandatangani serta Dewan Muslimat turut memutuskan untuk menangguhkan kenyataan itu kerana membawa maksud yang berbeza," Siti Zailah dipetik sebagai berkata.

Satu kenyataan bersama kononnya oleh semua ketua sayap Wanita Pakatan Rakyat - Chong Eng (DAP), Zuraida Kamaruddin (PKR) dan PAS Siti Zailah, telah diedarkan pada Ahad, menyatakan "sokongan tanpa syarat" mereka untuk Dr Wan Azizah sebagai menteri besar.

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

  1. Aku sokong wan jijah mohon jadi menteri besar sultan Melaka...mufti dah ada...aku tunggu Sultan Melaka buat tawaran....kenapa tiada tawaran...ataupun sultan melaka tak caya dengan kebolehan jijah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. sultan melaka pun cerdik jugak....kalau lantik nenek jijah kipas cap udang ni, besar kemunkinan dengan sultan sultan sekali kena jual......

      Padam