Selasa, 2 September 2014

HOT ~ Dengar Apa Kata Najib..!


Itu kata Ketua Polis Negara..! Seorang Ketua yang mengetuai satu pasukan yang menjaga keamanan dan ketenteraman awam dalam negara..!

Ini pulak kata Timbalan Perdana Menteri...


Ini pula kata Panglima Angkatan Tentera...


Panglima Angkatan Tentera Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd Zin berkata pihaknya menganggap institusi Diraja sebagai sebuah institusi suci yang harus dipertahankan. 

"Ini disebabkan Yang Di-Pertuan Agong merupakan pemerintah yang tertinggi dalam ATM manakala Raja-Raja Melayu pula merupakan kolonel-kolonel yang dipertua sama ada kor dalam tentera darat, laut dan udara. 

"Semua warga ATM akan terus mempertahankan kesucian institusi Diraja sekiranya terdapat sebarang perbuatan mencela. Warga ATM tidak sesekali memandang ringan dengan segala tohmahan yang dilempar kepada Raja-Raja Melayu," katanya. - Bernama

Apa pula kata Najib...


Lu Fikir La Sendiri!!!

33 ulasan:

  1. itu laja bogel telus titon smp ini negale ala hancur maaa...

    BalasPadam
  2. itu presiden parti melayu amno kasi terajang keluar la...blur memanjang..

    BalasPadam
  3. Setuju dgn anon 12.35, kita tendang dia dan beri kemenangan pada PR,supaya Nenek Kipas boleh jadi PM lak.Baguskan?.

    BalasPadam
  4. Tolong jgn tendang BN
    Tendang org yg x guna dlm BN...
    Najib ?
    Zahid ?
    Hishamudin ?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tambah Lagi
      KJ
      Nazri
      Jamil Khir

      Padam
    2. Jamil Khir excluded la.. dia byk bantu menaikkan Islam.
      jgn samakan dgn Najib Kj sesumpah.
      Kenal dlu Jamil Khir.. dia pun terpaksa ikut arahan boss si laki Rosmah tu..
      klu x akan ditendang laa..

      Padam
    3. bkn Jamil Khir tp GHANI PATAIL yg sepatutnya disepak keluar dr AG. Dia ni parasit sebenar dan trojan horse Pakatan Haram!

      Padam
  5. Aku bukan anti bn. Aku bukan juga anti umno. Tapi tolanglah DS Najib, aku sayangkan Malaysia, tapi kalau berterusan macam ni, ada baiknya DS Najib beri laluan pada pemimpin yang lebih berkaliber ( BUKAN DARI PR ) demi kepentingan dan integriti Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 100% setuju

      Padam
    2. Sokong,tp klu najib nk trus jd pm smpai abes penggal ni dia kna kras sket.jgn tlalu lmbek nk ikt sgt pmintaan phak pmbangkang yg cuba mlemahkan keistimewaan org mlayu srta kesucian agama islam.najib kna btegas & plg pntg kmbalikan ISA!!!!!!

      Padam
  6. Aku setuju. Jangan sampai ada undi tak percaya pada Najib

    BalasPadam
    Balasan
    1. Penjilat rmi bang..
      Tobat x kan ada undi x caya..
      Kita doa bnyk2
      Allah bukakan pintu hati Najib utk berubah
      X pun.. Allah bukakan pintu hati Najib turun..
      Aminn

      Padam
    2. Ameenx3.
      Aku setuju cara 1.39ptg
      jgn tiru cara KETUM..
      Insya Allah moga Allah buka pintu hati Najib berubah atau datangkan peralihan kuasa yang aman dan elok utk Agama Bangsa dan Negara.
      Ameen!!

      Padam
  7. Najib sebok jaga AgroBazaar di Sultan Gate Singapura!!!

    Wahkahkahkahkahkah...

    BalasPadam
  8. Cadangkan Tun M jadi Minister Mentor mcm Lee Kuan Yew di Singapura!!!

    Amacam???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sgt2 setuju. Kalau bleh angkat balik jadi pm......barulah melayu, islam, malaysia kembali pulih seperti biasa. Najib degil tak faham the undercurrent

      Padam
    2. Cina memang kuat dgn pegangan Racist sbb itu LKY di angkat jadi MM kerana kebolehannya..

      Jadi tak salah kalau Melayu ikut yg baik dgn mengankat Tun M serupa.

      Padam
  9. Najib jadi Menteri Buah2an,,,

    Amacam???

    BalasPadam
  10. saborlaaa...aku tengah dok fikir apa nak cakap...aku mesti cakap supaya kaum pendatang tak tersinggung...melayu tak ape...mereka mudah lupa...aku bergurindam seloka aje mereka semua sokong punyalah...Aku ada janji sama khalid g nak hapus akta hasutan.....tak kan nak mungkir janji ..dosa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ayat yang bro guna ni best sekali...dan NAJIB akan balas "PENDEK KATA"
      yang pendek tu bini dia...dan dia tak akan berganjak dengan janji dia kepada cina cina baik yang dalam BN mau pun pembangkang....ITU LAH NAJIB.

      Padam
    2. Najib "Short Coming"...

      Tidak mahu mendengar teguran dari Tun yang Berpengalaman dan "good foresight".

      Kalau tak keadaan jadi lebih baik dan Najib juga akan menjadi Pemimpin yang lebih baik,

      Harap2 Najib buat pusingan 360 darjah demi masa Depan Negara Agama dan Bangsa..

      Padam
    3. Anon 2.16
      Klu pusing 360 darjah akan dok tang tu jugak
      Najib kena pusing 180 darjah

      Padam
    4. To Anon 1.33
      Seennyyuummmm...
      X perlu kata apa2 !!
      Sseeennnnyyuuummmmm....

      Padam
  11. Sebab itulah Tun tegur keras.. Tun xlembap mcm Najib.
    Najib dia khayal dgn keseronokan dirinya sendiri jd PM bersama bininya Rosmah
    Jd ancaman dan ckp2 agensi2 ini di atakkan dengar atau kisah.

    Melainkan akan berlaku suatu perkara besar.. spt berlakunya MH317.
    Itupun Najib masih khayal berganda.. byk masa dihabiskan utk upcara.. tp pembelaan sebenar terhadap pencabulan pd Mh17 dan MH317 Najib GAGAL.

    Ending di lautan hindi.. dan Najib dan pengampu2nya paksa semua rakyat terima statement pembohong ini??

    So apa lagi yg kit ank katakan? too many disorder n disaster bila PM lembik Najib ini tidak berubah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. MH370.. Hishamudin dpt pujian dr org putih
      MH27... Najib dpt pujian dr Hishamudin
      X gagal kot.. hehehe

      Yg penting pujian mai dulu

      Padam
  12. Najib pink bakal disumpah-dihina-dicaci oleh anak cucu melayu akan datang kalau berterusan dia sebagai PM. Pemusnah segala hasil titik peluh Tunku A. Rahman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agak2 anak cucu pendatang nak kata apa ya...

      Padam
  13. aku baca semua 22 komen..pecah perut aku ketawa berdekah dekah...ko orang semua best...ada unsur humor dalam beri nasihat...tak tahan aku ketawa sorang2 ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena warm up bang..
      Nanti bersidang kt PAU nak buat lawak lg
      Pantun belum lg ni !!!

      Padam
  14. Ada lagu iklan.."jangan kata apa-apa...' sambung dengar pula lagu daud kilau, "senyumlah, senyumlah.."

    Jadi kita tanya PM Najib : Sampai bila nak senyum pahit niih ?? Dulu ISA sentiasa senyum ikhlas dengan kita semua, menjaga kita semua. Najib tidak pula sama...

    BalasPadam
  15. Najib kita jadikan Menteri Buah-buahan, Sayur-sayuran dan Ternakan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hang gila ka
      Banyak gila unta ostolia dlm kabibet tu..
      Mampu ka dia nak jaga ???

      Padam
  16. APA KATA NAJIB?? BBBIASA LA!! MAIN PLAY SAFE .TAK CAYA? TUNGGGGGGU!! LER!! MASIH TAKUT LAGI DGN MURKA DAN TULAH KAUM CINABENG AH JIB GOR NI

    BalasPadam