Sabtu, 27 September 2014

PAS Hanya Biro Agama DAPig..!


Berkorban? atau hanya layak jadi lembu untuk dibuat korban..! Nasib PAS hari ini apabila dipimpin oleh pemimpin yang bacul, lemah berjiwa hamba..!

SHAH ALAM - Pas membuat pengorbanan apabila jumlah Exco Selangor dari parti itu dikurangkan menjadi tiga berbanding empat sebelum ini.
Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali berkata, pengorbanan itu dilakukan demi melihat krisis di Selangor selesai, dan PR boleh bergerak ke hadapan.
"Walaupun ia di luar jangkaan, tetapi Pas menerimanya dengan hati terbuka. Kita memahami ‘kesukaran membuat pilihan’ oleh menteri besar Mohamed Azmin Ali .
“Bagaimanapun, Pas yakin beliau (Mohamed Azmin) berusaha mengimbangi suasana yang ada sebaik-baiknya," katanya dalam sebuah portal berita, semalam.
Lu Fikir La Sendiri!!!

8 ulasan:

 1. Beruntung lah juga menjadi biro agama the Dogs And Pigs ..... silap lihat macam berok agama aje .

  BalasPadam
 2. Redha dianjingkan dan dibabikan oleh dap. Tahap maruah paling bawahpun masih sanggup lagi. Kalau ada perkataan yg memberi maksud lebih teruk dari bodoh, itulah nilai parti pas sekarang.

  BalasPadam
 3. Hidup PAS & PKR bukanlah terhormat..walau ada pangkat main golf, ulamak

  Sebaliknya Melayu2 tersebut adalah bertaraf PELACOR kepada DAP.

  Sedarlah, adakah anda PELACOR atau betul2 berkuasa..

  BalasPadam
 4. Geli tengok org pas pegang 'bendela' dapigs.

  BalasPadam
 5. Agaknya DAP tu saudara mereka dunia akhirat ke?
  Beriya betul, sekor cina pun tak nampak. Kelakar betul parti angguk saja ni. Berapa hengget le dapat upah tu. Dapat le beli seluar dalam putih sorang satu.

  BalasPadam
 6. Ye le org umno tak pernah buat mcm ni dgn bendera mca,gerakan atau mic. Taksub sungguh mereka dgn dap ni. Patut le mereka anggap dap tu sebagai tuan mereka.

  BalasPadam
 7. Tak tau malu langsung. Bangganya mereka menjulang bendera tuan mereka

  BalasPadam
 8. Lebai-lebai dap tu. Takkan le lebai pas nak julang bendera dapigs pulak. Tak mungkin. Tak mungkin. Tak mungkin.

  BalasPadam