Rabu, 3 September 2014

Sejak Bila Polis Ikut Cakap Penjenayah..!


Siapa cina komunis ni nak minta bukti..! Apakah dengan memberikan bukti cina komunis ni akan membubarkan pasukan komunisnya?

Apakah dengan memberikan bukti cina komunis ni akan insaf dan menerima dengan hati yang terbuka?

Jangan diikut tari komunis ni..! tangkap dan tembak ajer..! Pihak Polis jangan sesekali terikat dengan komunis..!

Polis ada tatacara dan disiplin tersendiri dalam menjalankan kerja mengikut SOP yang telah termaktub..! PDRM dah tertubuh lebih 200 tahun..! cukup pengalaman..!

GEORGE TOWN: Kerajaan DAP Pulau Pinang meminta pengesahan berhubung dakwaan Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Hanafi bahawa 11 daripada 156 anggota Pasukan Peronda Sukarela (PPS) yang ditahan Ahad lepas mempunyai rekod jenayah.

Ketua Menteri, Lim Guan Eng berkata, kerajaan negeri juga berusaha untuk mengesahkan sama ada terdapat laporan polis atau dakwaan terhadap 11 anggota itu ketika mereka melaksanakan peranan secara sukarela dalam PPS.
Komunis kalau dilayan...jadi komunis kita nanti..!
Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. Two words for Guan Eng
  FUCK OFF

  BalasPadam
 2. Yg. herannya rumah KM diserang dgn. amat senang - mana PENGAWAL?! HARAM KEJADAH betul - dasar PENIPU! PDRM harus siasat PENIPUAN ke atas rakyat ni!

  Harini juga si KANGKANG BABI-guan eng terus MENGHINA KPN dgn. membandingkan KPN dgn- "lembu" - makin JAHAT si PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI ni - lihat di http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20140902/dn_45/Guan-Eng-ingatkan-Khalid-bukan-lembu-suci , Guan Eng ingatkan Khalid bukan 'lembu suci'! Yg. herannya kenapa dia tak juga didakwa kerana menubuhkan pertubuhan HARAM ni?!

  Dia ingat Pulau Pinang dan duit rakyat tu, BAPAK dia dan kumpulan GANGSTER dia punya - dasar si Pendatang Cina-PEROMPAK-KANGKANG-BABI!

  Patutnya juga, SPRM SIASAT si guan eng-KURAP ni! Apa hak si KURAP ni yg. MEROMPAK duit K'jaan negeri (i. e. duit rakyat) tubuhkan pertubuhan disyaki GENG KONGSI GELAP ni dan sekrg. lantik punya banyak peguam utk. bela si SAMSENG-SAMSENG ni serta byar elaun $200 sehari selagi dlm lokap?! Dahlah tu, Exco-exco DAPBANGKAI yg, terlibat juga harus disiasat SPRM dan juga yg. nak jadi peguambela SAMSENG-SAMSENG PENJENAYAH ini - adakah menggunakan waktu kerja mereka yg. dibayar duit rakyat dan khidmat guaman mereka, siapa yg. bayaq, dan apa hak mereka sbg. EXCO utk. bela PENJENAYAH?!

  Si DAPBANGKAI/MCACELAKA ni ingat ini cerita GANGSTER Bollywood/Tamilwood/Hong Kongwood/Yakuzawood pula?! PI MAMPOS!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam
 3. Sudah lupa, apa yang bapak setan ni buat pada tahun 1969. Yapi bagus juga, akibat kebodohan bapak dia, Artikel 153 perlembagaan diperketatkan semenjak 1970 supaya tidak disalahtafsirkan lagi. Sekarang ni, dia punya anak mau tunjuk hebat pulak. Perlembagaan sudah termaktub, kalau berani buat tanggunglah akibatnya.. Ketua Menteri samseng yang pertama dalam sejarah Malaysia.

  BalasPadam