Sabtu, 30 Mac 2013

PANAS..! TOK PA LETAK JAWATAN..!


PANAS BEB..! APAHAL PULAK DAH DEKAT DEKAT PILIHANRAYA NI JADI HAL? NAMPAKNYA NIK NAJIZ BERJAYA DENGAN STRATEGI LAMA YANG DIPERBAHARUI..!!!

KATA NIK NAJIS...

"Saya hari ini begitu sekali gembira. Saya guna suara terlalu kuat tadi sampai saya letih sangat dan tidak lalu makan kerana selera makan sudah tiada sebab suara guna kuat sangat dan hati suka sangat," katanya ringkas ketika bercakap pada sidang akhbar selepas Majlis Pecah Tanah Projek Stadium Negeri Kelantan di sini hari ini.


WAWAWA...BUKAN MAIN GEMBIRA LAGI NAMPAK..! GEMBIRA SEBAB DAPAT TERUS MENIPU KE? DAPAT LAGI ALASAN UNTUK TERUS DIBERIKAN KUASA SEBAGAI EMBEE KE?

Meskipun telah banyak projek mega yang dilancarkan Kerajaan Pas Kelantan masih gagal ditunaikan, ia tidak menghalang Menteri Besar, Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat untuk melancarkan satu lagi projek mega iaitu sebuah stadium bola sepak antarabangsa yang setaraf dengan Stadium Olimpik Beijing di China atau lebih dikenali sebagai stadium sarang burung.

Selain stadium berkapasiti 45,000 tempat duduk itu, Kerajaan Pas Kelantan berjanji akan membina sebuah bandar sukan di situ yang turut menempatkan sebanyak 300 unit rumah mampu milik, hotel, kawasan perniagaan serta beberapa unit rumah mewah di kaki bukit.

Majlis pecah tanah projek bernilai RM320 juta itu dilancarkan di kaki Bukit Merbau, iaitu sebuah kawasan hutan seluas lebih 100 hektar di pedalaman Pasir Puteh dan terletak kira-kira tiga kilometer dari jalan utama.

Nik Abdul Aziz berkata, stadium tersebut adalah lebih hebat daripada mana-mana stadium terkemuka di dunia kerana ia turut mempunyai lapan buah surau bagi memudahkan umat Islam menunaikan sembahyang ketika menonton perlawanan bola sepak.

Beliau bagaimanapun tidak memaklumkan bila projek itu dijangka siap sebaliknya rakyat diminta agar menaruh keyakinan projek itu akan berjaya.

INI NAMANYA PROJEK PILIHANRAYA..! PECAH TANAH PILIHANRAYA..! MEMANG TOK PA BAKAL LETAK JAWATAN NAMPAKNYA. LETAK JAWATAN KERANA BAKAL MENGISI JAWATAN MENTERI BESAR KELANTAN DALAM PRU YANG AKAN DATANG INSYAAALAH..!

PROJEK TAKDE TARIKH SIAP..!!! SETAKAT PECAH TANAH LER...! PECAH MUKA KE...! PECAH DARA KE..! RAKYAT KELANTAN DAH MUAK..! TUKAR LA WEII!!!

SARANG BURUNG BEB..! BURUNG SAPER? BURUNG NIK NAJIS KE BURUNG HUSAM???

LU FIKIR LA SENDIRI!!!

2 ulasan:

  1. SELAGI DIA SETUJU MENYAMAKAN KALIMAH ALLAH.. SELAGI ITULAH SAYA TIDAK AKAN PERCAYA DENGAN PKR DAN PAS.. JELASKAN..[MAAF JIKA SALAH EJA]KUL HU ALLAH HU AHAD..LAISA KAMISLIHI SAI IN.. KAN JELAS? KALAU TAK JELAS MOHON NURUL IZZAH JELASKAN... UNDILAH BN UNTUK KESEJAHTERAAN RAKYAT MALAYSIA.. SEKARANG INI CUKUP CANTIK.. ISLAM AGAMA RASMI.. PENGANUT LAIN TIDAK DILARANG, DIBENARKAN,TIADA HALANGAN CUKUP CANTIK PENGURUSAN BN SEJAK DULUUUUUU LAGI..UNDI BN SAJA LAH..SELAMAT TINGGAL PAS,PAKR...

    BalasPadam
  2. Pok nik sangat bijak....dia tahu projek itu tak mampu kerajaan pas nak buat.......seperti biasa PAS pecah tanah BN yg kena tolak tanah...standarrrrrdddd !!

    BalasPadam