Sabtu, 23 Mac 2013

PAS Terus Dilacurkan DAPig...!


Hancur..hancur..Hancur PAS.! Hancur..hancur..Hancur PAS.!

Sejak PAS membuang para ulamanya, sejak mencampakkan perjuangan Hududnya, sejak bertuhankan Anwar dan DAPig..! PAS semakin hancur..!!!

Kini orang lain boleh tentukan mereka boleh mewakili PAS, memakai lambang PAS, melacurkan PAS!

ingat dengan mat sepit PAS ni? ini contoh barua DAPig yang paling taat bertuhankan DAPig
Calon DAP akan bertanding di bawah tiket Parti Keadilan Rakyat (PKR) atau PAS sekiranya pendaftaran parti itu digantung sebelum hari penamaan calon diadakan, kata Pengerusi DAP, Karpal Singh.
"Ini kerana kita bimbang serta tidak mahu calon DAP kucar-kacir, kerana tidak boleh menggunakan simbol parti untuk bertanding dalam pilihan raya. Kita juga tahu parti mungkin digantung sementara menunggu siasatan dijalankan,” katanya kepada pemberita pada Sabtu.
Karpal berkata DAP telah memberi kerjasama penuh kepada Pendaftar Pertubuhan (ROS) dalam siasatan berhubung kontroversi keputusan pemilihan parti itu.
Bagaimanapun, beliau menegaskan semua siasatan yang dijalankan perlu dilaksanakan secara adil.
“Semua usaha yang dibuat oleh ROS adalah memastikan setiap parti dibenarkan menggunakan simbol mereka pada pilihan raya umum akan datang,” katanya.
Amacam..! Ada berani puak hamPAS nak tolak? mana ada telor? sejak jadi bangsat jinak Anwar dan DAPig rupanya PAS semakin terserlah hati perut dan otak bekunya..!!!

1 ulasan:

  1. PAS dulu membangun bersama islam.........PAS kini membangun bersama penyanyi......pelakun dan pelawak.......LAWAK!!!!!!!LAWAK!!!!!

    BalasPadam