Khamis, 19 Januari 2012

Gani Setahil Kena Sindrom Bisu Ke?
Permohonan Rasmi pada YBhg Peguam Negara

Assalammualaikum,

Untuk makluman semua, semalam, peguam saya Tetuan Zamri Idrus & Co telah menghantar sepucuk surat rasmi bagi pihak saya kepada YBhg Tan Sri Abd Ghani Patail, Peguam Negara, memohon beliau untuk memfailkan notis rayuan ke Mahkamah Rayuan ke atas keputusan yang di buat oleh Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur pada 9hb Januari 2012.

Saya terpaksa mengutus sepucuk surat rasmi ini kerana sehingga ke hari ini tiada maklum balas terhadap permohonan terbuka saya dan bapa dari YBhg Tan Sri sama ada beliau akan memfailkan rayuan atau tidak. Masa juga semakin suntuk.

Rayuan ini penting kerana ia membabitkan maruah dan masa depan saya.

Pada hemat saya, saya hanya menuntut hak saya sebagai warganegara Malaysia seperti yang termaktub dalam Perlembagaan dimana setiap aduan itu berhak didengar dan diadili sehingga ke peringkat Mahkamah Tertinggi.

Saya berdoa agar Peguam Negara mempertimbangkan permohonan saya ini.

Terima kasih saya ucapkan pada rakan-rakan dan semua pihak yang mendoakan dan menyokong saya untuk permohonan rayuan ini.

Saya akan terus berdoa, sabar dan istiqamah.

SAIFUL BUKHARI AZLAN
19hb Januari 2012

Kalau baca keratan akhbar diatas..bukan main garang lagi Gani setahil memberi amaran kepada Khir Toyo...Khir Toyo langsung tak boleh bercakap berkenaan kes yang sedang dia hadapi ketika itu!

Tak macam pejuang gay sedunia Anwar Ibrahim yang bukan sahaja boleh bercakap dan melalak keliling dunia malah mengutuk, mengungut, menghina dan menimbulkan huru hara kepada pihak Mahkamah, kerajaan dan pemimpin negara!!!


Agak agak sekarang ni siapa yang kena 'shut up'! Kenapa pulak kena 'shut up! Siapa 'shut up' siapa!

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

  1. ALA BROO.. APE NAK HERAN..ANUWAR TURUN NAIK MAHKAMAH BERATUS2 KALI SAMPAI KARPAL JD OKU..KARPAL X LARAT LAGI NAK LAYAN KARENAH SAIFUL SBB DIA TAKUT TERBARING PLAK KT ATAS STRETCHER NAK HADIR KE MAHKAMAH NANTI KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam
  2. Wah gigih betul karpal ye,boleh pulak berdebat dalam court dr atas stretcher aje nanti.Kelass kau karpal..kahkahkah

    BalasPadam