Jumaat, 27 Januari 2012

Projek DAPig Tipu Melayu Tak Penah Pudar..!Orang Melayu diingatkan jangan sesekali terpedaya dan terperangkap dengan tipu helah DAP yang memang sejak penubuhan parti itu, ia langsung tidak pernah memperjuangkan kepentingan orang Melayu.

Ingatan itu disuarakan Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin kerana menurut beliau, kerana apa jua tindakan parti itu hanyalah helah semata-mata demi untuk menarik sokongan orang Melayu.

"Kenapa baru sekarang dia nak jemput orang Melayu, saya tak tahulah apa tujuan dia, tapi kita dah tahu sejarah DAP ini, jadi orang Melayu kena faham lebih-lebih lagi bila dia menekankan Malaysian-Malaysiannya.

"Dia kata dia bukan parti perkauman, dia kata dia parti multi-racial (pelbagai kaum) tetapi dari segi amalan dan apa yang telah dilakukan oleh DAP sejak ditubuhkan sampai sekarang pun jelas terbukti (ia) parti yang chauvinist,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Muhyiddin berkata demikian sebagai menjawab pertanyaan wartawan berhubung kenyataan Penasihat DAP, Lim Kit Siang bahawa lebih ramai orang Melayu akan menyertai parti itu. - BERNAMAYang terus menerus kena tipu sejak awal merdeka hingga lah sekarang ialah puak kuda belang PAS...ianya diwarisi oleh pemimpin sesat mereka hari ini hingga lah ke anak cucu mereka kelak..!


Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. WA TENGOK MUKE WALLY SLIPAU JADI KUAN YEW DAH MACAM JAMBU KECUT PUN ADE. MAKLUM LERR MUKE JD MCM TU SBB SIBUK 'PERTAHANKAN' ISLAM KE LONGKANG KEHKEHKEHKEH

    BalasPadam