Jumaat, 13 Januari 2012

Membangun Bersama Kristian Slogan Baru Selangor!

"Memandangkan Datuk Hasan bukan lagi ahli PAS, saya telah membuat keputusan bahawa beliau tidak boleh lagi menjadi ahli majlis mesyuarat kerajaan negeri dan telah menasihati DYMM Tuanku Sultan untuk membatalkan pelantikan beliau.

"DYMM Tuanku Sultan telah bersetuju dengan pendapat saya dan baginda akan menulis surat pembatalan pelantikan YB Datuk Dr Hasan sebagai ahli majlis mesyuarat kerajaan negeri," kata menteri besar dalam satu sidang media selepas mengadap Sultan Selangor pagi tadi.

Pada masa yang sama, katanya, sultan telah menurunkan kuasanya kepada beliau untuk melantik ahli majlis mesyuarat kerajaan negeri yang baru.

Nampaknya si Rani dah kena telan makjun kuat! Rani kena kunyah makjun kuat kerana bakal berkawan dengan geng geng kangkang!

Kena kuat nafsu untuk balun pelacur! Kena kuat badan kerana nak turun naik rumah urut! Kena reti togak botol arak yang bersepah dijual secara terbuka! Kena jadi penaung gereja untuk memurtadkan orang Islam Selangor!

LU FIKIR LA SENDIRI!
Published with Blogger-droid v1.7.4

4 ulasan:

 1. Tengoklah disek 11 ,14, 17 PJ cukup banyak gereja dan pusat evangelis kristian..ada satu sedang dibina betul2 depan PPUM..mereka boleh buat pusat komersial/rumah tapi buat juga gereja kerana Kjaan Pakatan dibawah DAP menggalakkan mereka berbuat demikian

  BalasPadam
 2. FATHER KHALID MMG HEBAT BROO. DIA NAK JADI MAGICIAN MCM DAVID COPPERFIELD. DLM SEKELIP MATA ORG ISLAM BLEY MURTAD HUHUHUHU

  BalasPadam
 3. Alaa orang melayu Shah Alam pun bodo juga... yang ko pegi pangkah pas sape suruh. tak pasal-pasal dah jadi sokong dap. Padan laa muka orang-orang melayu Shah Alam khususnya dan Selangor amnya. Sekarang korang terlalak-lalak konon pas dah tak islam cuma selam je. Tergadainya Shah Alam adalah kerana undi orang Melayu. Eh! bukankah kat situ berhimpunnya orang-orang Melayu Selangor yang cerdik2 belaka? Sebab cerdik dan celik lah kene pangkah PAS, PKR dan DAP. Lagi sekali tahniah dan padan muka!

  BalasPadam
 4. Tak tahu lah lepas ni orang Shah Alam nak sokong sapa?? Kalu masih bengong tak insaf nak DAP PKR perintah..aku tak tau ler nak jadi ape?

  BalasPadam