Selasa, 17 Januari 2012

Pemuda PAS Selangor Gila Talak!

Dewan Pemuda PAS Selangor menasihatkan Datuk Dr@ Hasan Ali agar “muhasabah diri” tentang pemecatannya dan bukan menyalahkan orang lain sehingga sanggup mendakwa wujud “parasit” dalam parti Islam itu.

Beliau berkata Hasan, bekas Pesuruhjaya PAS negeri sepatutnya menerima keputusan pemecatannya dengan hati terbuka.

“Sekiranya wujud parasit dalam PAS seperti yang disebut (Hasan), maka sewajarnya beliau membuat laporan kepada Presiden PAS Datuk Seri Abdul Hadi Awang untuk diambil tindakan susulan dan bukannya menjaja di dada-dada akhbar semata-mata untuk mengharapkan simpati.

Takut ke? Apahal pulak Hassan Ali kena buat laporan kepada pakwe babiga! Gila ke apa? Hj Hadi@hamba sahya DAPig yang pecat Hassan Ali tanpa notis, tanpa amaran, tanpa bela diri! Apahal pulak nak mengadu kepada Presiden Keldai@dungu hamPAS tu!

Pemuda PAS Gila talak ke?

Lu Fikir La Sendiri!!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 ulasan:

  1. ITULAH JADINYA BILA MELAKUKAN SESUATU PERKARA TANPA BERFIKIR, ATAU MULUT BERCAKAP DULU SEBELUM SEMPAT OTAK BERFIKIR, BAIK BURUKNYA.

    "TERLAJAK PERAHU BOLEH DIUNDUR, TERLAJAK KATA BURUK PADAHNYA".

    PEMECATAN DATUK DR HASAN ALI MENUNJUKKAN TUHAN NAK MENELANJANGKAN PAS SEHINGGA NAMPAK BELANG SEBENARNYA.

    BalasPadam
  2. SOMBONG SUNGGUH ORANG2 PAS BILA BERKATA2, SEOLAH2 SUDAH TIDAK ADA MASA DEPAN LAGI, MANA TAHU SUATU HARI NANTI KAU PULA DIPECAT OLEH PAS SAMA SEPERTI HASAAN ALI MASA TU BARU KAU TAHU LANGIT NI TINGGI KE RENDAH. APA JASA KAU ORANG TERHADAP UGAMA, BANGSA DAN NEGARA SELAMA INI SELAIN MENGHINA DAN MENCACI ORANG LAIN

    BalasPadam