Ahad, 19 Januari 2014

HOT ~ Permaisuri Pulak Tuntut Tahta Kesultanan Melaka..!


Macam macam rosak sekarang ni..! siap ugut lagi..! patut ler Idris Haron tak sempat bercukur..! kalau macam ni punya les bukan kata tak sempat bercukur..! boleh jadi CM Melaka ni berambut panjang lepas ni..! tension weii..!!!

Raja Noor Jan Shah Raja Tuah yang mendakwa dirinya Sultan Melaka dan kini berada dalam tahanan polis bukan satu-satunya individu yang bersaing untuk merebut takhta di negeri itu.
Seorang 'permaisuri' dari Seri Kembangan, Selangor telah melabelkan Raja Noor Jan Shah sebagai berlagak semata-mata dan mendakwa suaminya, anak kelahiran Melaka berusia 48 tahun yang sepatutnya mewarisi takhta Kesultanan Melayu Melaka.
Bonda Ratu Kuasa Alam Tan Sri Sharifah Norlaini Kesemua Dinegeret (Ratu Kepulauan Melayu), warga Indonesia dengan keturunan Turki- Acheh itu juga menuntut Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Idris Haron memberikan ikrar taat setia kepadanya dan mengadakan mesyuarat dengan pegawai-pegawai beliau untuk membincangkan bagaimana untuk memulihkan Kesultanan Melayu Melaka yang telah berlalu.
Dia membuat percubaan pertama untuk bertemu Idris di pejabatnya di Seri Negeri di sini dua minggu lalu, tetapi tidak berjaya.
Hidhir Yusof, yang mendakwa dirinya sebagai pembantu peribadi 'permaisuri' berkata ratu mempunyai kuasa luar biasa dan memberi amaran bahawa dia boleh membuat sumpahan ke atas Melaka jika marah.
"Dia boleh memanggil ribut angin dan hujan yang tidak berhenti-henti jika tidak dapat menahan kesabarannya.
"Oleh itu, lebih baik ketua menteri bertemu dengannya dan mendengar rahsia Kesultanan Melaka yang tidak sabar-sabar untuk didedahkan kepada beliau," kata Hidhir ketika dihubungi, Sabtu.
Ketika ditemui, Idris mengakui bahawa 'permaisuri' tersebut dan Hidhir cuba untuk bertemu beliau di pejabat.
"Mereka datang dan bertemu saya untuk membincangkan mengenai Kesultanan Melaka pada masa kita telah berusaha memberantas royalti palsu di Melaka.
"Saya memberitahu mereka bahawa saya sibuk dengan kerja dan meminta mereka untuk bertemu pembantu saya jika mereka mempunyai apa-apa perkara kukuh untuk berbincang," kata Idris yang menambah bahawa darjah kebesaran yang diberikan selain daripada Gabenor Melaka dianggap tidak sah taraf, dan penerima anugerah tersebut akan dihalang oleh kerajaan daripada menerima apa-apa gelaran asal.
Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. Disarankan kerajaan Negeri Kelantan, Terengganu dan Pahang bolehlah menggunakan khidmat 'sakti' Permai-Sorry ini untuk memberhentikan hujan seterusnya dapat mengelakkan banjir berlaku di negeri-negeri tersebut. Kalau dia boleh memanggil hujan dia juga boleh memberhentikan hujan!!!. Ketara sangat akidah si bahalol ini. Yang hairan masih ada juga orang yang percaya dan sanggup menjadi pencacai (pembantu peribadi) dia.

  BalasPadam
 2. poyo je org2 sakit mental ni....esok lusa ada lg yg mengaku keturunan Ultraman,superman hehe..

  BalasPadam
  Balasan
  1. ha...ha...kelakau le... ha..ha...ha....

   Padam
 3. fantastic submit, very informative. I'm wondering why the opposite experts of this sector do not
  realize this. You should continue your writing. I'm confident, you have a great readers' base
  already!

  Here is my homepage skin care tips in kannada

  BalasPadam