Jumaat, 10 Januari 2014

Sudah Ke Nik Aziz Bertaubat Dihari Jadinya?


Sekarang tiba musim maulud Nabi..! Tadi semasa kahtib menyampaikan khutbah pun menceritakan akan kebesaran dan kelebihan Rasullullah S.A.W. Menitis air mata mengenangkan pengorbanan dan rasa kasih Baginda Rasul keatas kita umatnya..!

Hari ini juga jatuh hari ulang tahun Nik Aziz yang ke 83 tahun…agak agak tahun ni Nik Aziz potong kek dimana? di rumah pemimpin DAPig lagi ke? potong kek yang diberi oleh paderi gereja ke?


Kepada pengikut taksub Nik Najis..sedar la bahawa tok garu kamu ni jauh dah sesat..! jauh dah tersasar..! lebih jauh tersasar dan sesat apabila mengatakan Tuhan mencarut, boleh berkawan dnegan syaitan, mendoakan keburukan keatas sesama Islam malah yang lebih malang apabila menyeleweng menyamakan Rasullulah dengan Mat Mat di kampung..!

Berubah la..! Insaf la..! Bertaubat la..!Seperkara yang menarik ialah tarikh hari jadi Nik Najis dengan YB KJ kebetulan jatuh pada hari yang sama..! yang lebih menarik tahun ni ialah sorang sambut ke 83 dan sorang lagi ke 38..nampak..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. Nk tau knp nik ajis ni tk mati lg?sb allah swt bg dia peluang utk bertaubat tp nik ajis ni perasan konon alim sgt smpi pjg umur dan liat nk mati.

    BalasPadam