Jumaat, 14 Oktober 2011

Sharon Dah Sudah...Nik Najis Nak Ikut Tak?


Semua kita tahu mengenai cerita Kamal Artaturk yang mati secara terhina sehingga bumi tidak menerimanya. Namun manusia terus berani menentang Allah. Terbaru Allah buktikan kekuasaannya seperti berlaku di zaman Firaun dan Qarun yg mana kedua mereka mati dalam keaiban.

Ariel Sharon telah banyak merosakkan bumi Palestin. Banyak air mata yang mengalir kerana kezalimannya dulu. Hari ini, Ariel Sharon bagaikan mayat hidup selepas 5 tahun koma. Sehinggakan media di seluruh dunia malu untuk menerbitkan gambar keadaannya. Kini Ariel Sharon yg berusia 82 tahun dikatakan mempunyai berat sekitar 15 kg sahaja.

Doktor yg merawatnya mengatakan Ariel Sharon akan terus koma sehingga 90 tahun. Dia dirawat di Hospital Hadassah di Jerussalem dan kemudian di Chaim Sherba Medical Center. Difahamkan Sharon telah dimasukkan ke bilik pembedahan untuk menyambung bahagian ususnya yg membusuk dan merebak ke seluruh bahagian lain.

Beliau dah jadi umpama mumia firaun. Terpenjara dalam jasad yang sudah membusuk. Subhanallah... ambillah pengajaran daripadanya agar kita terus bertakwa dan beriman kepada Allah... Amin..!!!

Itu bagi yang terang menzalimi orang Islam didunia dah dihukum dan dihina sebegini rupa...agak agak yang jual agama dengan menjanji syurga, menyeleweng dengan kata tuhan mencarut, boleh berkawan dengan setan dan pelbagai lagi ungkapan dan hasutan yang jelas sesat lagi menyesatkan agaknya dapat balasan macam sharon tak?

Lu fikir la Sendiri!!!

1 ulasan:

  1. semoga Allah berikan keinsafan kd kita semua jua & kpd manusia yg cintakan dunia hingga enggan meninggalkan tahta pemerintahan walaupun sudah dihujung senja krn khayal & leka dgn puji2an serta pemujaan terhadapnya...konon dia lah sj yg mampu menyatukan pengikut2 partinya, membawa mrk ke syurga yg sering dijanjikannya & jika dia pergi, habisla parti dia tu!!!

    sepatutnya dia berundur & mengaku kesilapannya membelenggu pemikiran pengikut2nya yg totok hingga tak mampu berfikir sendiri layak ka tak layak manusia masuk syurga Allah tanpa parti yg dilabelkan Islam?

    BalasPadam