Isnin, 6 April 2015

Jijah Pun Dah Reti Tunjuk Kemaluan..!


Cukup cukup ler Jijah oii..! sebelum ni bukan main lagi Jijah kipas kata Anwar tak dapat makan berkhasiat..! tak dapat penjagaan sempurna..! tak dapat itu..! tak dapat ini..!

Tapi cuba baca di sini. Apa yang Joe bedul kata bahawa Anwar mendapat segala keistimewaan didalam penjara..! Takut takut china doll dan jantan pun Anwar Aljub boleh dapat..!!!

Semalam tengok Anwar macam biasa jer..! Kan dapat segala macam keistimewaan tu..! Penjenayah@peliwat macam Anwar ni takde sorang pun yang dapat keistimewaan..!Patut nya Jijah reti la bersyukur kalau tak tahu berterima kasih sekali pun..!Lagi satu kalau Anwar dilihat kurus pun kerana Anwar berpuasa..! kan itu yang Jijah kipas kata kat atas tu..!Cuma Anwar puasa kerana Allah atau puasa kerana nak kurus hanya Anwar yang tahu..!Jijah boleh ingat semua orang bangang macam kuda belangnya..! sedangkan rakyat makin meluat dengan kerenah keluarga 69 ni..! Cukup cukup ler membuka aib keluarga sendiri..!!!

Bodoh punya Jijah kipas..!Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. Anwar menghadiri kursus keinsafan. Lebih bagus, supaya tak buat liwat sementara waktu

  BalasPadam
 2. Yang aku tahu puasa sunat yg Nabi SAW lakukan dalam seminggu ialah Puasa pada Isnin dan Khamis...tak tahulah aku kalau ada sunnahnya Isnin, Selasa dan Rabu..

  Mungkin itu puasa mahzab baharu yang dinama Mahzab Al Juburit GST (Gay Sampai Tua)

  BalasPadam
 3. Adakah banduan lain bolih nikmati air zam zam? ... Jam omega mana?

  BalasPadam