Isnin, 25 Mei 2015

Arahan Terbaru DAPig Kepada Mad..!


Tak gitu?

IPOH: Timbalan Presiden PAS, Mohamad Sabu menegaskan untuk melaksanakan hudud, PAS perlu memperolehi kemenangan dan mempunyai kuasa untuk meminda perlembagaan.

Katanya, hanya dengan bekerjasama dengan Pakatan Rakyat, PAS mampu untuk berkuasa dan meminda perlembagaan untuk melaksanakan hudud.

"Orang yang mengatakan kita kalah tak apa asalkan kita dapat laksanakan hudud itu semua tidak betul.

"Kita mesti dapat kuasa nak dapat kuasa dengan Pakatan Rakyat dan kita mesti berusaha supaya dasar kita tidak berubah, dihormati.

"Inilah perlu kita rangka sama ada peringkat negeri atau pusat, kita tidak mahu korban mana satu, kita mahu kemenangan, kita mahu juga dasar kita terus terpelihara.

"Islam akhirnya yang paling tinggi tercatit dalam perlembangaan kita dan terlaksana di Malaysia," katanya ketika berucap merasmikan konvensyen PAS Perak di Sri Iskandar pada Ahad.


Meraih undi sambil membawa pesan tuhan politiknya..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

6 ulasan:

 1. pukimaklu la mat...nak menang undi sanggup guna islam...hudud la ...apa laa..lu punya dosa ibarat cebok berak dengan kertas Quran...selet jubor sebab lu tak guna air mutlak.

  BalasPadam
 2. manusia munafiq, orang macam ni suruh makan babi pun sanggup...puiihhhhh....betul punya barua...

  BalasPadam
 3. isi hati para musuh islam dalam selimut sudah Allah bongkar, parti pas sedang diproses tuhan,
  lihatlah nilailah dgn matahati.. jgn gadai agama demi dunia...

  BalasPadam
 4. Memang dia pernah kata makan babi dengan LGE lagi baik dari makan ayam dengan Najib....

  BalasPadam
 5. Tolol PAS ternganga dengar ayam sabung DAP ini bercakap bab ugama. Bukan babi saja dia sanggup makan. Bulu Mah pun ditelan.

  BalasPadam
 6. Kalau menang pilihanraya bersama-sama dalam PR , PAS akan berputih mata untuk melaksanakan hukum hudud...... sebab penentang utama pelaksanaan hukum hudud adalah DAP dan pak turutnya adalah PKR dan YB2 PAS yang liberal. Usahlah nak menipu bang MAT ooi !! Kami faham pasai apa hang cakap macam ni..... hmmm hmmm muktamar PAS dah dekat sangat. Nak pancing undi ke? Nasihat aku lebih baik hang pi pancing ikan kat tembok taik Jelutong atau pun Sg. Pinang.

  BalasPadam