Isnin, 25 Mei 2015

Beza Peribadi & Jawatan Menteri..!


Kalau mahu di ukur lonjakan sokongan  peribadi memang tidak dapar dinafikan bahawa KJ amat disenangi dan digemari oleh golongan muda..! lihat sahaja cara KJ mendampingi golongan sasar..! sebagi seorang politikus KJ berjaya..!

Namun sebagai Menteri yang menjaga Belia dan Sukan apakah KJ sudah berjaya? sejauh mana KJ mengangkat martabat dan harakat belia negara? sejauh mana KJ menjulang mutu sukan negara kemata dunia?

Pemimpin yang menjadi pujaan atau pemimpin yang mampu membawa perubahan?

Lu Fikir La Sendiri!!!


6 ulasan:

 1. beliau lebih suka menjadi BERUK popolar selain dari BERCAKAP- berbanding meningkatkan pencapaian KPI sebenar.

  pingat emas bukan lagi target, tapi bawak ramai2 tingkat 4 melancong lebih utama..enjoooooy

  BalasPadam
 2. Jenerasi muda-BANGANG yg. kena "brainwash" saja yg. MEMUJA-tak tentu arah si mamat-kari-LIBERAL-BANGANG yg. dok berangan dan dipuja EVANGELISStar utk. jadi PM ni!

  Mana suara si mamat-LIBERAL ni ke atas nasib anak-anak pelarian BUMIPUTERA ISLAM Myanmar, kaum Rohingya?! Jgn. harap si sibuk pakai seluar/baju SENDAT memanjang-ala-PLAYBOY ni nak KERAHkan Pemuda-LIBERAL-BANGANG utk. pi bantu anak-anak pelarian Rohingya ni; walaupun mereka sedang diBUNUH dgn. amat KEJAM!

  Lihat berita terbaru ini di mana BERATUS kubur besaran dijumpai di sempadan Thailand-Malaysia di http://www.presstv.ir/Detail/2015/05/25/412742/Malaysia-mass-grave-Khalid-Abu-Bakar , Malaysia finds 139 graves, 28 "detention" camps, May 25, 2015! SEDIH betul!

  BUMIPUTERA Myanmar ISLAM Rohingya MISKIN; bukan shj. diTINDAS tetapi juga sedg. disyaki diSASARkan utk. diBUNUH dgn. amat KEJAM; seramai mungkin dlm. GENOSID oleh puak PENGGANAS KAPIRDAJAL dari EJEN-EJEN Barat/Zionis yg. berpusat kat Malaysia/Thailand ni! Untuk MENGHALANG mereka dari memasuki NEGARA ISLAM kita ni!

  Dan juga berita ini psl. si PENGGANAS PENDATANG KAPIRDAJAL DAPBANGKAI-eng-SIAL ini MENGGERTAK tak nak bagi Tanah K'jaan negeri utk. kem pelarian ROHINGYA! Si puak PENDATANG PENGGANAS RASIS BANGKAI ni ingat NEGARA ISLAM ni yg. termasuk P. Pinang, BAPA depa punya! PI MAMPOS!!!!!!!!!!!!!!!

  Nek Tempoyak.


  BalasPadam
 3. Tanpa nama yg kedua "MÈRAPU" AP KELULUSAN SIMAMAT ni? Grad Haward/Oxford/Mesir/Jordan atau sekolah swasta jer.,,,,,

  BalasPadam
 4. KJ suka zomba..sbb tu ramai ank dara suka..

  BalasPadam
 5. LIHATLAH STATISTIK HUTANG NEGARA DAN BANDINGKAN DRP ERA PEMERINTAHAN TUN MAHATHIR KE ERA PEMERINTAHAN TUN ABDULLAH DAN SETERUSNYA KINI ERA DS NAJIB RAZAK.

  TUN ABDULLAH DAN DS NAJIB TIDAK DAPAT MELAKUKAN APA-APA PEMBANGUNAN MAHUPON PEMODENAN (APAKAH NEGARA TIADA WANG?) TAPI HUTANG DARIPADA USD220.00 BILLION TERUS NAIK MENCECAH HAMPIR USD600 BILLION.

  RAKYAT MALAYSIA BERHAK UNTUK TAHU, BAGAIMANA JUMLAH HUTANG DARIPADA USD220 BILLION PADA TAHUN 2000 BOLEH TERUS NAIK HAMPIR USD600 BILLION PADA 2015?

  APAKAH BENAR TUN MAHATHIR MOHAMED, TUN DAIM ZAINUDDIN, TAN SRI NOR MOHAMED YAKCOP ADALAH TIGA JAHANAM YANG TELAH MEROMPAK, MENCURI, MELANUN?

  KINI SEKELIAN RAKYAT MALAYSIA TERPAKSA MENAGGUNG SEGALA SALAH LAKU, KERAKUSAN, SALAHGUNA KUASA, PEROMPAKAN DAN KECURIAN YANG DILAKUKAN KETIGA-TIGA JAHANAM DAN KUNCU-KUNCUNYA.

  BalasPadam
 6. Oi anon 1.18pg, jangan lu nak MENYAMAQlah! lu punya ekoq ni si-PENGGANAS/EKSTREMIS PELAHAP-KANGKANG-BABI KAPIRDAJAL DAPBANGKAI/PKRSODOM aahhh?!

  PI MAMPOS lu punya ekoq kat KANDANG si PENGGANAS/EKSTREMIS ANTI-ISLAM/umatnya dari si PENGGANAS KAPIRDAJAL PKRSODOM/DAPBANGKAI-SIAL-si-PORNORASIS-ejen ZIONIS-no-1!

  BalasPadam