Isnin, 25 Mei 2015

Berapa Pulak Nak Kena Ni..!


Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. Seperti consultant mat saleh Dan yahudi yg lain, lkw ni take dibayar "gaji" hahaha

  BalasPadam
 2. Tak kan nak free beb.....suma mesti ada charge maa....penisehat yahudi ada...cina ada...ulamak pulak tak ada...sah najib pemimpin boneka....lain kalipenisehat krna ambil yg ada latar belakang hukum islam.....pemimpin boneka yahudi mme perangai mvm tu

  BalasPadam
 3. Wa X main ribu2, juta2, ratus2 juta nie..........berbilliun-billiun lemon

  BalasPadam
 4. Nak lantik penasihat untuk pulihkan imej penipu Najib ni boleh pula, tapi perjawatan baharu dalam perkhidmatan awam disekat.

  Dengan gaji kepada penasihat pulihkan imej penipu Najib ini, boleh gajikan ramai orang penjawat awam yang sangat diperlukan untuk operasi perkhidmatan awam.

  Najib oh Najib dah jadi Si Luncai dengan labu-labunya.


  Najib hanya mementingkan diri, imejnya rosak disebabkan dirinya itu penipu, malahan mungkin beliau adalah perompak yang telah merompak puluhan bilion wang negara melalui 1MDB selama ini.

  Ketua Polis Negara, dah banyak laporan polis dibuat, bila nak siasat?

  Nak harapkan Speaker Parlimen memang dah tak boleh diharapkan, sebab dah dapat tandas baharu, perabot baharu, dapat ubah suai pejabat, maka Speaker Parlimen sangat suka dan sangat sayangkan jawatannya hingga mengabaikan tanggungjawabnya sebagai Speaker Parlimen yang wajib melaporkan kepada pihak polis mengenai penipuan oleh Najib yang menipu para ahli parlimen dan Speaker sendiri serta menipu kerajaan Malaysia.

  BalasPadam