Jumaat, 1 Mei 2015

Akhirnya Najib Suruh Mad Maslan Diam...!



Akhirnya...tokey mad maslan sendiri yang minta dia shut up..! Walaupun lambat tapi akhirnya dengar juga lah suara dan rintihan rakyat..!

Dengar betul betul suara rakyat..! Bukan buat buat dengar..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

16 ulasan:

  1. Lambat bro....sekarang ni rakyat suruh najib turun bukan diam lagi!!!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. najib rosmah turun sebelum umno bungkus

      Padam
  2. Lembab lah najib

    BalasPadam
  3. Baru skg bingai ni nak amik kisah...skg bukan suh shut up cuma suh rosmsh undur terus...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rosnah undur? Nak kemana pulak? Nak suruh minta cerai dgn Najib ke..dia tu kan isteri Najib..yg patut diminta suruh undur..nenek jijah tu..Kajang tak terjaga..ada hati nak permatang pauh lagi...gila kuasa namanya tu...elaun ADUN berapa sen sangat..Bolih ke hulu ke hilir..kebajikan rakyat mana..seburuk busuk Rosnah ada juga jasa dia...Wan Jijah sepat kering..ADA? Cucita sikit. Cuba belajar jadi MANUSIA sikit bila nak komen benda benda macam ni...jgn sampai orang kata kita setakat ada otak saja macam binatang.

      Padam
    2. Suruh rosmah berhenti daripada bekerja di pejabat PM tu boleh?

      Mana ada dalam sejarah Bini PM ada pejabat di PMO? Tak percaya?

      Padam
    3. GsT tu ghosmah say thank you.....kikiki undur ghosmah bermakna undur najib....NKRA najib terletak pada ghosmah...tau makna NKRA..?....Najib Kerja Rosmah Ambil....ahaks..

      Padam
  4. Nasi dah jadi bubur dah....bukan masalah top up rakyat tak puas hati sebaliknya ianya masalah keseluruhan GST itu sendiri

    Cuba kira jika 1 ringgit satu hari kena GST sebulan kena berapa? Kalau darabkan 30 juta rakyat malaysia? Sebulan berapa?

    Apa? Nak bayar hutang 1MDB ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. mestilah I nak bayar hutang 1MDB,awak mana tau kerja saya sebagai pm

      Padam
    2. mestilah I nak bayar hutang 1MDB,awak mana tau kerja saya sebagai pm

      Padam
    3. Nak suruh rosmah undur? Nk bagi rosmah tertonggeng ke apa? Mana pernah rosmah jalan undur. Kalau nk seksa rosmahpun agak2 la. Suruh joging ke, masuk gym ke atau apa2 yg patut. Ni suruh undur...berapa jauh korang nk suruh rosmah undur?

      Padam
  5. Komen bodoh....memang menunjukkan kebodohan.

    BalasPadam
  6. komen busuk hati nak buat macamana....

    BalasPadam
  7. Selama 446 tahun kita dijajah selepas kejatuhan kerajaan Melayu Melaka pada 1511. Nikmat kemerdekaan & harga diri Melayu sayang sekali mula terhakis sejak pengunduran TDM sebagai PM.

    Hari ini negara, pemerintahan & ekonomi kita dijajah semula bila Ah Jib Ghor tidak berupaya berdikari dan berkiblatkan barat & USA atas nasihat puak Liberal Umno & Pemandul. Bertambah dayus lagi bila dia di bawah telunjuk (queen control) jelmaan Imelda Marcos II.

    BalasPadam