Isnin, 4 Mei 2015

Saman..!


Apa tunggu lagi..! saman ler..!

Buktikan siapa benar siapa salah..!

Rakyat dah mula bosan dan muak dengan 'drama' sebegini..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

11 ulasan:

  1. Agak2 shabeery chik berapa billion ijazah yang dia pegang????

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau tanya pasal Ijzah,rasanya belum tentu hang lebih baik dari dia.Beliau bekas pemimpin pelajar UM memiliki master degree dan pernah menjadi pensyarah di UM di awal tahun 80an sebelum berkecimpung dalam politik bersama S46.Beliau lebih tinggi pencapaian akedemiknya berbanding Anwar Ibrahim,itu sebab beliau berani berdebat dgn Anwar.

      Padam
    2. 30 juta rakyat boleh menilai betapa bodonya Saberi Chek ini,

      Pengguna Prepaid majoriti BANGLA? betui ka??

      Kalau Malaysian Insider salah, hang pegang SKMM tapi hang tak mampu bertindak, pasai Menteri ini BODOH?

      Tak perlu bermimpi bijak dgn kisah debat2 dgn Nuar..buktinya hang bodo hari ini..

      Padam
  2. MENUDUH Pengguna PREPAID?? 2/3 adalah BANGLA.

    Mesti di cukai, habis yg GOMEN lulus permit banyak2 tu tak dapat DUIT ke??


    Tak tau kira, bodoh matematik jgn jadi MENTERI..Bengong, letak jawatan..
    Tau nak cukai rakyat aje..Hapuskan BR1M, create kerja..

    Check yg register prepaid tu semua pakai IC berapa ramai? dulu Gomen tak perlu tax telepon tak bising pun..

    BalasPadam
  3. maksud shabeery chik pendatang asing sudah majority di negara kita la ye??.....lepas ni bolehlah buat bangla TV!!!!!

    BalasPadam
  4. ... kalau bodoh mathematic pun boleh jadi menteri bayangkan tahap mathematic tanpa nama 4 mei 2015 1:56 petang.. lagi satu, pasai banyak kerja kat Malaysia lah sampai terpaksa ambil pendatang dari luar... dangkal sungguh fikiran ... jenih macam ini elok tak yah ulas dalam internet... berbalik kepada cerita prepaid... betui lah ramai pendatang yang guna dari segi nilai.. satu call gi Indon dah berapa puloh ringgit, itu belum Nepal dan India... kalau dalam negeri terutama jika guna syarikat perkhidmatan sama.. cakap sampai berbuih pun baru berapa kupang... benda mudah macam ini pun tidak buleh pikiaq..

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya boleh import lagi Bangla + China + India 1 bilion, kena GST tak boleh bayar gaji menteri..beli Bentley iutuk adik,

      & setuju anon 2:15, TV bangla 1 Malaysia..

      Sokong Bodoh math jadi PM & Menteri

      Padam
    2. Rakyat tempatan malu nak kerja, gaji minimum Nepal dapat sama, majikan terpaksa tanggung ini semua, harga batu bata naik..

      Ada sapa2 menteri dengar? Rayuan majikan pendatang dibayar 750 shj, mereka boleh buat banglo di negara asal..

      Inilah akibat menteri bodoh math.
      itu belum masuk untung markup buta company misteri yg memaksa rakyat membayar hutang..

      Padam
  5. malangnya malaysia...malang sangat nasib mu wahai malaysiaku...susah nak percaya boleh teruk mcm ni...hilang segala harapan...luluh semua perasaan...hancur..hancur...

    BalasPadam
  6. Othaman Ahmad4 Mei 2015 5:30 PTG

    Rakyat di era Transparency & IT kini tidak lagi boleh dimanipulasi, apatah lagi diperolok-olokkan oleh pemimpin. Isu 1MDB kini hangat diperbualkan di setiap pelusuk oleh semua lapisan masyarakat.

    Dari input yg terluah di blog ini & juga blog2 lain, initial finding jelas menunjukkan kes 1MDB adalah :-

    1 - Satu
    M - Malaysia
    D - Dah
    B - Bengang. .......!!!

    Without Fear or Favour.

    BalasPadam
  7. dibabdingkan qualification nuar ngan sabree.....jauh berapa tiang letrik. nuar sembang ngan kelentong jer pandai. nganga dengor dia punya sembang......maklomlah anugerah tuhan......

    BalasPadam