Selasa, 17 September 2013

AWAS..! Tailong Man Sedang Memburu Polis..!!!


FACEBOOK individu yang mengguna nama Tailong Man juga memuat naik gambar-gambar senjata api.Semoga pihak Polis dapat menjejak pemilik facebook yang menamakan dirinya Tailong Man ini...

MELAKA - Selepas seorang lelaki ditangkap ekoran mengeluarkan kata-kata ugutan untuk membunuh Ketua Polis Negara (KPN) di Facebook pada minggu lalu, kini seorang lagi lelaki yang menggelarkan diri sebagai Tailong Man dicari bagi membantu siasatan berhubung kenyataannya di laman sosial sama untuk melancarkan gerakan balas dendam ke atas pasukan polis.
Pemilik akaun Facebook Tailong Man yang meletak pekerjaannya sebagai pembunuh upahan dipercayai meletakkan status mengancam untuk membunuh polis rentetan daripada kejayaan polis menembak mati dua ahli kongsi gelap Geng 36 di Cheng di sini pada Khamis lalu. Akaun Facebook yang menjadikan imej Buddha sebagai gambar profil dibuat pada 12 September lalu dan sehingga semalam dia mempunyai 106 kawan di akaun tersebut.
KOSMO

Siapa buru siapa beb?

Lu FIkir La Sendiri!!!

6 ulasan:

 1. Kalau dapat kasi padam terus!

  BalasPadam
 2. HARAP POLIS BERHATI DENGAN LENGKAP BERSENJATA JIKA MENJEJAKI TAILONG MAN.
  NAMPAK NYA DIA MEAN BUSINESS DAN BERBAHAYA.
  PADA POLIS SYABAS, DAN SELF DEFENCE IS A MUST.

  BalasPadam
 3. Shoot to kill those bastards is the only answer to all the gangster problems in this country. Apa mau takut dengan mereka ni. kalau di Thailand dan Indon...mereka ni dah lama padam pada awal2 lagi. Ini disebabkan menteri KDN yang lama tu tak buat kerja aje.

  BalasPadam
 4. Kasi padam aja gangstar ni....mengabiskan duit rskyat aje bg makan dlm tahanan..jumpa. Aja kslau melawan.?kasi henjut ngan m16.bg mampus semua babi2 nii

  BalasPadam
 5. kalau dapat tangkap - terus buat 'projek'. kalau susah sgt, lupuskan terus. rugi masa bawak mahkamah bicara.

  BalasPadam
 6. apaaa...dia ingat main filem cina hong kong ka!

  BalasPadam