Selasa, 17 September 2013

Harun Tak Cerdik Kerana Tak Tunjuk Seluar Dalam - Stopa..!!!


StoPa Menggoreng lagi...

Kali ni katanya tindakan Harun tidak bijaksana kerana dihebohkan kepada umum.

Mungkin ayat Stopa ni boleh kita andaikan Harun kena tahu makan tahu simpan..! buat dalam bilik..! jangan kecoh kecoh..! tunjuk seluar dalam ajer...yang lain jangan tunjuk..padamkan lampu..!!!

Macam gambar kat bawah ni..

Setiausaha Agung Pas, Datuk Mustafa Ali berkata, tahaaluf siyaasi adalah strategi dalam perjuangan dan perlu dibincangkan secara dalaman, bukannya dihebohkan kepada umum.

"Tidak bijaksana dihebohkan. (Jika dihebohkan) maksud kajian boleh disalah tafsir dan akibatnya kita menghantar mesej yang salah, bukan sahaja kepada rakan PR tetapi kepada seluruh rakyat Malaysia, khususnya penyokong Pas dan Pakatan,” katanya kepada Sinar Harian semalam. 

Tak boleh kena tegur langsung..! bila ditegur tak cerdik..! Kesian ularmak@alamak dalam hamPAS...nak  bela agama pun tak boleh bising bising..! takut tuhan politik marah..! Nak kaji perseteruan sonsang pun tak boleh takut kena tulah Nuar, Kit Sial dan Kapal Sinki...

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

 1. Stopa Ali nie, Tengok Muka Pon Boddo, Rupa pon Boddo, Otok Dia Pon Lembap, Buat Maksiat "i Comin x3", Lawyer Buruk, Harap Mati Pena Pannoh Pettir, Penipu Bangsa, PeMaksiat Agama, serumpun Dgn Hadi Awang, Pengkhianat Bangsa.

  Hadi Awang, Mana Pergi Duit Hok Orang Dok Derma Masjid Rusila Drp tahun 1978 sampai ke Siap masjid tu..

  Mung Ada buat Kira2, Akaun Ke, Penyata Ke, Kee Mung Sebat Perabih Buwie Makang Kedaroh Anok Bini Mung Hasil Derma Orang Ramai utk Buwat Sejjid..

  Dunia Nie Tok Apa Laah, Aku Nok Tengok saat Mung Mappus Nanti, Muka Hitam Berlegam ke Dok?

  BalasPadam
 2. Ini lah masalahnya bila PAS berbahalul serasi (maaf bukan tahaaluf siyaasi) dengan DAP dan PKR. Yang mereka tahu dapat duit kebas, dapat betina rembat, kumpulan Syiah macam jadi kumpulan kongsi gelap dalam PAS. Dah kena main dengan DAP dan PKR pun masih tak sedar2 lagi.

  BalasPadam