Sabtu, 12 April 2014

MH 370 ~ Siapa Main Siapa..!

Apa cerita? mana satu yang betul..! Kenyataan PM dia pun dia nafikan..! macam mana ni..! siapa main siapa ni..! yang cukup kuat terasa kita yang dah kena main..!!!

Pasukan Penyelaras Agensi Bersama (JACC) pesawat Malaysia Airlines MH370 dilihat memperlekehkan kenyataan Perdana Menteri Australia Tony Abbott yang mendakwa pencari yakin dapat mengenal pasti kedudukan kotak hitam pesawat itu dalam beberapa kilometer.

Jurucakap JACC, Angus Houston berkata jumlah keseluruhan kawasan pencarian masih bersaiz 46,713 kilometer persegi, lapor Sydney Morning Herald.
"Ia tidak berubah," kata jurucakap itu mengulas kenyataan Abbott.
Dalam ucapannya di Shanghai, Abbott berkata kawasan pencarian kini sudah dikecilkan.
"Kami amat yakin bahawa kami mengetahui kedudukan perakam kotak hitam pesawat dalam beberapa kilometer, bagaimana ia tidak sama dalam penemuan serpihan," katanya.
Kenyataan Abbott itu mencetuskan kekeliruan apabila Houston berkata dalam kenyataannya merujuk kepada analisis isyarat diambil kapal selam menunjukkan ia tidak boleh dikaitkan dengan perakam kotak hitam.
"Berdasarkan maklumat saya boleh katakan tidak ada penemuan terbesar dalam pencarian MH370," katanya.
Kenyataan Houston itu sekaligus menafikan laporan yang tidak sah oleh media bahawa kotak hitam MH370 berjaya dikesan.
Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

 1. JIKA SEGALA PERBELANJAAN DITANGGUNG OLIH KERAJAAN MALAYSIA
  APA LAGILAH FREE DPT ALLOWANCE 100 ,TAHUN MEREKA SANGGUP , INI DAH JADI SATU PEMBAZIRAN , DAH IKTIAR SETIAP SUDUT TAK JUMPA - YG DIANGGAP MATI PUN KELUARGA DAH DPT PAMPASAN , SBB TU BERUK2 DARI CINA DAH SENYAP - TUNGGU TIMBUL JE LAH , YG LEBIH BRTAWAKAL PD ALLAH
  NAK BUAT MCMANA LAGI ,

  BalasPadam
 2. Malangnya teman wanita salah seorg. mangsa MAS tersebut iaitu Philip Woods dr. sy. kontraktor militari US, IBM (milik ZIONISRothschild yg. menubuhkan IsraHELL) - Bajc, yg. sebenarnya sgt. berbahaya! Bajc dan Woods disyaki adalah ejen CIA-Mossad (lihat di http://beforeitsnews.com/economics-and-politics/2014/04/phillip-woods-is-caught-as-a-cia-prop-in-this-photo-more-breaking-news-with-sn-koreas-2463558.html , Phillip Woods Is Caught As A CIA Prop In This Photo! More Breaking News With S&N KOREAS, April 3, 2014).
  Sebab itu agaknya si Bajc ini tidak pernah lansung menimbulkan pertanyaan pd. rejim Amerikanya tentang Diego GarCIA , walaupun berita tersebar luas tentang penglibatan pengkalan rahsia bawah tanah NUKLEAR kepunyaan CIA-MI6-NATO-Mossad di Diego GarCIA di atas kehilangan MAS ini, text rahsia dr. Woods yg. kononnya dia dikurung yg. dikesan dr. Diego; serta kenyataan Pentagon dlm. minggu pertama tentang MAS diyakini terhempas dlm. Lautan Hindi (lihat di http://beforeitsnews.com/alternative/2014/03/hijacked-ibm-engineer-successfully-dialed-out-of-diego-garcia-2928892.html , Engineer Successfully Dialed Out Of Diego Garcia, By Jimstonefreelance (Reporter), March 30, 2014)! Tapi lepas ini didedahkan, tiba- tiba Kedutaan Amerika di Malaysia membuat kenyataan menafikan psl Diego GarCIA dan panggilan Woods itu – tak ke ganjilnya (disyaki supaya temberang Bacj tidak akan pecah dan di dpt. terus beroperasi dgn. bebas di Malaysia sbg. ejen Mossad-CIA, melalui kaitannya dgn. Woods)!

  Disyaki Woods diKHIANATI oleh bos CIA-Mossadnya, sebab itu tidak menghantar text rahsianya ke girlprennya, Bacj itu, tetapi ke internet supaya tersebar luas - apalagi membunuh ejen-ejen mereka sendiri, utk. menutup rahsia, adalah MO biasa Barat-ZIONIS (lihat di http://topinfopost.com/2013/06/21/over-20-seals-who-killed-osama-bin-laden-now-dead, Over 20 SEALs Who “Killed Osama Bin Laden” Now Dead, By DNA , June 21, 2013; dan di http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=114 , Bloody Bill Clinton – American Caligula, By wmw_admin on September 1, 2006)!
  Maka, Bajc mesti diawasi KDN kerana dia juga seolah sdg. menghasut dgn. agresif sbg. KETUA, keluarga mangsa-mangsa dr. Malaysia dan China di Malaysia, dgn. menyalahkan K’jaan Malaysia kita, di dlm. setiap temuramahnya dlm. CelakaNews Network (CNN), dan menyebut perlunya ‘REVOLUTION’ (lihat di - http://beforeitsnews.com/survival/2014/04/cnn-shocker-mh370-intact-all-alive-plane-was-followed-by-military-jets-2517336.html , CNN Shocker: MH370 Intact, All Alive, Plane Was Followed By Military Jets, April 4, 2014; dan di http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/girlfriend-of-mh370-passenger-wood-a-giant-plane-filled-with-people-was-just-taken-2935254.html , Girlfriend Of MH370 Passenger Wood: “A Giant Plane Filled With People Was Just Taken”, Intellihub, April 9, 2014)!

  Tetapi, telah didedahkan Bajc ini pernah (dan mungkin masih lagi) bekerja sebagai Pengarah Urusan sy. Tescom yg. berpusat di Tel Aviv,, IsraHELL! Sy. Ini mencipta ‘software‘ utk. satu lagi sy. kontraktor militari Israel. Antara alat peperangan yg. dicipta ialah sistem“remote control“ utk. kenderaan udara tanpa pemandu (unmanned Aerial vehicles)! Dan dia juga ada dlm temuramahnya telah berjumpa pegawai tentera kita melalui PKRPELIWAT – jadi ´mungkin mendapatkan maklumat ketenteraan kita sebagai perisik CIA-Mossad (CIA-MI6-NATO-EU sebenaqnya dikuasai Mossad-IsraHELL)! Lihat di - http://beforeitsnews.com/economy/2014/04/incredible-flight-370-coincidence-philip-woods-girlfriend-sarah-bajc-was-high-level-senior-executive-at-aircraft-remote-control-software-co-2610846.html , INCREDIBLE FLIGHT 370 COINCIDENCE: Philip Wood’s Girlfriend Sarah Bajc Was High-Level Senior Executive at Aircraft Remote Control Software co…., By SGTreport, April 6, 2014!

  Maklumlah, Mossad-CIA-MI6-NATO, kat Malaysia nikan ada ejen mereka dari EvangeliSStar dan MalaysiaKKKini, serta termasuklah DAPBANGKAI/PKRPELIWAT/PENGGANAS Red Bean/Geng Kongsi Gelap!

  Makcik Sambal Belacan.

  BalasPadam