Selasa, 15 April 2014

Polis Mesti Sita Semua Gajet Yang Digunapakai Oleh Komunis Ni..!!!


Mohon pihak Polis kemas dalam tindakan dan AG tegas dalam membuat keputusan..! Ajar puak komunis yang mahu menghuruharakan Tanah Melayu Berdaulat ni..!!!

Jangan hp jer…laptop, ipad, PC dan apa jua gajet yang komunis ni guna pakai perlu disita dan diperiksa datanya..!!!

KUALA LUMPUR: Polis mengesahkan pihaknya telah menyita telefon bimbit milik Anggota Parlimen Batu, Tian Chua di sebuah hotel di Petaling Jaya kira-kira pukul 8 malam Isnin.
Timbalan Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur Asisten Komisioner Khairi Ahrasa ketika dihubungi pada Selasa berkata telefon bimbit Naib Presiden Parti Keadilan Rakyat itu disita untuk membantu polis menyiasat kes di bawah Akta Hasutan 1948.
"Maklumat lanjut mengenai kes ini akan disiarkan melalui siaran media nanti, yang dilakukan (Bahagian) Hal Ehwal Awam Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kuala Lumpur," kata Khairi.
Sementara itu, Setiausaha Politik kepada Tian Chua, Rozan Azen Mat Rasip berkata ketika didatangi 10 anggota polis berpakaian biasa, Tian Chua sedang bertemu dengan kenalannya di hotel terbabit.
"Mereka hanya menunjukkan waran untuk menyita telefon bimbit berkenaan, namun tidak menyatakan pula untuk tujuan apa. Mereka cuma kata untuk siasatan di bawah Akta Hasutan," katanya ketika dihubungi.
Lu Fikir La Sendiri!!!

1 ulasan:

 1. SETUJU Putra Merdeka! Semua gajetnya cepat disita supaya dapat bukti PENAJA Barat-ZIONISnya! Tapi sekrg. dah mungkin terlambat sebab dah heboh tangkap - patut keluarkan waran sekali utk. geledah rumahnya!

  Dan bila pula KDN nak tangkap bawah undg-undg baru ni, PENGGANASKAPIR BUAS Red Bean termasuk SIALhead, yg. ditaja puak SYAITAN Barat-ZIONIS/CIA-MOSSAD-MI6-NATO dan ejen-ejen mereka dari si KAPIRDAJAL DAPBANGKAIBABI/PKRPELIWAT! Maka, jangan sekali kita iktiraf Red Bean sbg. 'Army'!

  Sampai PENGGANAS ni asyik boleh UGUT nak bunuh pemimipin/umat Islam, termasuk YAM Kesultanan Melayu pusaka berzaman nenek moyang kita serta YAB PM kita, serta mana-mana umat Islam yg. lawan MUSUH Islam/Melayu di media sosial!

  Lihatlah PENGGANAS Red Bean ya. menggunakan gelaran 'Surrhead' (sekarang asyik menyamag sbg. org. Islam dan menggunakan bahasa Islam) asyik menggugut nak bunuh saya dan bapa saya (pesara askar) sekali di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-boleh-bagi-undi-pada-ku.html; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/hard-rock-cafe-di-putrajaya-siapa-punya.html; di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/01/siapa-yang-nak-bunuh-hannah-yeoh.html ; dan di http://darulehsantoday.blogspot.com/2014/04/empangan-di-selangor-makin-surut-khalid.html !

  Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM-TPM/UMNO/Bahasa Melayu, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera (Bumiputera juga bermakna Pribumi/Orang Asal-Asli/Indigenous/Native/Aboriginal/First Nation).

  BalasPadam