Ahad, 13 April 2014

Macam Macam Gila Sekarang Ni..!


Apakah kegilaan orang ni? Mungkin baru pagi tu ianya terlalu kuat dan mengganggu kalau tidak masakan ianya tidak menajdi masaalah bagi setiap pagi sebelum ini..! Jadi kalau begitu kenapa tak diselesaikan secara baik..!

Kalau pun dah berjumpa dengan semua pihak berwajib kenapa sampai nak report Polis ni..! nak buat apa? nak suruh Polis tangkap siapa?

Kalau orang Melayu dan Islam dah mulakan kebiadapan ini..! tentu la lepas ni puak komunis akan mengambil 'ilmu dan pengajarannya'..!!!

Macam macam gila sekarang ni..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

4 ulasan:

 1. Member ni buang tabiat kot.
  Jgnlsh sampai menidakkan hak muslimin yg ramai lagi.
  Awak tu saorang je. Pindahlah duduk kat Pulau Puteh.

  BalasPadam
 2. Setan je yg tak suka laungan azan ni, lari jauh dia. Jenis manusia yg mcm ni lbh kurang spesis tu jugak kot ? Tak suka dgr azan, duk la jauh jauh dr org, cari rumah yg senyap sunyi, jauh dr org, tak pun sealed rumah tu supaya kedap bunyi.
  Duk dekat masjid / surau ni dpt jugak tempias rahmat, berkat dan kebaikannya, boleh jugak dgr bacaan ayat ayat Quran, tak pegi kuliah pun boleh jugak dgr dr rumah. Sekali sekala jamuan kat surau / masjid tu dpt jugak makan free. Sedara mara pun senang nak cari rumah kita.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Terima kasih atas komen saudara, tidak terlalu keras namun tepat mengenai sasaran dan maksudnya. Mungkin saudara kita tu boleh ambil iktibar dari sekalian komen yang ada. Kita hidup sementara je di dunia, adakala perlu pertimbangkan apa yang orang lain kata, tak semestinya dari lebai PAS aje yang betul, daripada saudara seagama yang masih banyak kekurangan pun kita boleh dapat ilmu yang bermanfaat hingga peroleh rahmat andainya diikuti.

   Padam
 3. Inilah yang di namakan MELAYU MUSIBAT!!

  BalasPadam