Isnin, 7 April 2014

PANAS ~ Video Azmin Ice Cream Didedah..!


Kesian nampaknya calon pujaan hati Anwar Aljub sebagai Timbalan Presiden di londeh sebegini rupa..! Nampaknya takde satu orang pun puak pembangkang yang nak tolong menutup kemaluan Azmin..! Masing masing menyorok..!

Bukti bahawa kerja puak pembangkang ialah mengata dan memburukkan kerajaan dan negara..! Lebih lagi kalau berdepan dengan orang asing..! lebih asyik nampaknya..!

Kalau setakat melepaskan fitnah dan tohmah..! keling paria macam Kapar tu pun reti..!

Perasan pulak tu..! pttuuiihh..!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!


6 ulasan:

  1. ..yb jamban dah lama tak diliwati aljuburi tu pasal meroyan sgt tu.. pathetic sungguh..

    BalasPadam
  2. yg bongok mcm umngok pun percaya la ......kah kah kah

    BalasPadam
  3. Gambar2 tu terang2 azmin..pengikut2 dungu langsung tak percaya sebab taksub.Sama juga video stopa spender.Langsung tak minta disiasat ke apa.Untunglah pemimpin2 fuckatan video ke gambar keluar terang2 pun pengikut2 dungu akan bermatian menafikan dan siap back up semata2 sebab geng dia.Ini politik bodoh namanya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. mereka adalah makhluk yang telah hilang setengah dari kewarasan.

      Padam
  4. macam ni punya terang gambar pun babi beruk pakatan tak percaya? gambar gerak anuar kongkek pun tak percaya? gambar spendar gajah mustafa ali yang mengamput macam ayam pencen pun tak caya ?

    sebenarnya , mereka tak mampu menerima hakikat bahawa dalam PR itu terhimpun segala bapak gay, betina polong , lebai sontot dan lebai malaun ...!

    nama pun PR, palatan rakyat ! taik palat ...

    BalasPadam
  5. Yuk Raih Kemenangan Bersama Agen Games Kartu Online Terpercaya dan Terbesar se Asia, Dengan Game Terlengkap, Kartu Bagus, Bonus Berganda
    KLIK DAFTAR Dan Dapatkan Bonus Referal dan Bonus Rollingannya ;)
    SALAM KEMENANGAN !!!

    BalasPadam