Rabu, 6 Januari 2016

Apa Kisah 3 Ekor Ni?Dua ekor melayu diatas ni dilaporkan masih lagi memegang jawatan didalam SRC..! iaitu syarikat GLC kepunyaan negara..! Maknanya masih mendapat kemudahan dan bayaran dari kerajaan TAPI lesap dan menghilangkan diri dari disiasat oleh SPRM..! Pelik bin Ajaib tapi benar berlaku..!

Yang sekor lagi cina ni masih lepas bebas bergentayangan ke laut, ke darat ke mana mana budak ni suka dengan segala kemewahan yang melimpah ruah..! sehingga kini pihak PDRM tak pulak melatah bangla untuk meminta pihak Interpol menahannya..! Satu lagi keajaiban dunia..!

Dalam kepayahan dan kekangan siasatan yang dilakukan oleh SPRM, tup tup selesai siasat kes berat sepanjang zaman ni..Apa pun maknanya ada kes..! ada kes yang AG perlu bawa dan lakukan pendakwaan..!

AG seharusnya segera membantu bagi memohon dokumen yang berkaitan dengan MLA..!

Jangan bertempoh..! Jangan nak 'delay'..! Rakyat jenuh dan letih..! 

AG sebenarnya mempunyai peluang dan ruang untuk menjernihkan kesamaran dan mengembalikan keyakinan rakyat terhadap kerajaan..!

Ini masa dan ketikanya AG boleh membuktikan bahawa perlantikan beliau sebenarnya adalah perlantikan yang tepat dan betul, penuh integriti dan diyakini untuk menegakkan kebenaran..!

Kalau setakat nak tegak benang basah tak payah tunggu jadi AG..! Baik jadi Menteri...!

Menteri mana?

Lu Fikir La Sendiri!!!

2 ulasan:

  1. Jho low lagi...kalau tk buat salah nak lari buat apa...? Mesti ada sesuatu disembunyikan...yalah mesti slh seorang dari mereka akan jadi kambing hitam pahlawan bugis...ni semua slh kapir dajal dap kata nek tempoyak...ProOO00ootTt

    BalasPadam
  2. AG nak mengembalikan keyakinan rakyat pada kerajaan?? He he!! Cari AG lain ler Bukan yg dok ada la ni.Yg dok ada keliling Najib la ni Dari penasihat dia dan yg lain ada la ni majoriti nya para pengkhianat yg kepingin melihat BN tumbang pads PRU nanti

    BalasPadam