Sabtu, 23 Januari 2016

Negara Orang vs Negara Kita..!


Malaysia macam mana pulak?

Lu Fikir La Sendiri!!!

6 ulasan:

 1. Wakahkahkah...ProOO00ootTt dimuka nek tempoyak

  BalasPadam
 2. Nenek dah mati keracunan makan babi cicah tempoyak basi.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Babi sembelih kot, ada logo abang Jamil

   Padam
 3. Jom baca Projek Rasuah Dato Seri Zahid Hamidi di https://www.facebook.com/umnotransfom/ http://transformasiumno.blogspot.my/

  BalasPadam
 4. Kalau di Barat ya Tapi kat Malaysia ni comedian kita dgn poltician sama sama lawak punya kaki,Di barat sebahgian dari comedian mereka mmg punya idea Dan pandangan yg jauh sbg contoh sprt pelawak Britain Russell Brands

  BalasPadam
 5. Bahagian 2 - Projek Rasuah terbesar Dato Seri Zahid Hamidi di Imigresen
  Setelah jurublog dedahkan Projek Rasuah Dato Seri Zahid Hsamidi bahagian 1, kini jurublog akan menceritakan seterusnya apa yang telah dibuat oleh konco-konco Dato Seri Zahid Hamidi untuk menipu rakyat dan untuk kayakan majikan mereka.

  Jurublog ingin perkenalkan seorang yang sangat penting dalam hidup Dato Seri Zahid Hamidi. Nama watak penting ini adalah Shekh Ruzi. Bila disebut nama ini, sesiapa yang mengenali Dato Seri Zahid Hamidi akan tahu siapa dia dan apa peranan dia dalam kehidupan harian DS Zahid.

  Shekh Ruzi adalah ‘gatekeeper’ Dato Seri Zahid Hamidi. Sesiapa sahaja yang ingin berjumpa dengan Timbalan Perdana Menteri, mereka harus mendapatkan restu atau ‘appointment’ melalui Shekh Ruzi. Tanpa kebenaran beliau tiada siapa dapat berjumpa dengan DS Zahid. Kecuali menantu Zahid seperti yang telah jurublog ceritakan di bahagian 1 tempohari.

  Baru-baru ini Shekh Ruzi telah membawa Dato Seri Zahid Hamidi dan Datin Seri Hamidah ke Korea melalui jet peribadi. Ruzi telah membawa kedua suami isteri ini dari Sabah dan terbang terus ke Korea. Shekh Ruzi menjaga apa sahaja yang dikehendakioleh Dato Seri Zahid. Isteri Ruzi, Datin Cindy pula ditugaskan untuk menjaga Datin Seri Hamidah yang tidak fasih berbahasa Inggeris.

  Shekh Ruzi dan isteri Datin Cindy, cina masuk Islam memang pakar dalam menjaga kepentingan Timbalan Perdana Menteri dan isteri. Apa saja dikehendaki mereka akan ditunaikan. Dari shopping hingga ke makan ditempat mewah dan membuat ‘facial’ semuanya akan ditanggung sepenuhnya oleh Shek Ruzi. Jurublog juga ingin berkongsi dengan rakyat Malaysia. Dato Seri Zahid baru saja membuat rawatan muka di Korea. Jurublog sertakan gambar terbaru Timbalan Perdana Menteri ini untuk tatapan rakyat Malaysia dan lihatkan sendiri perbezaan sebelum dan selepas rawatan muka ‘botox’ untuk menegangkan kulit muka yang kendur.
  Baca sambungannya di Blog: http://transformasiumno.blogspot.my/
  Page FB: https://www.facebook.com/umnotransfom

  BalasPadam