Isnin, 18 Januari 2016

Bangsat..!Dasar Bangsat..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

9 ulasan:

 1. Harga barang naik salah peniaga-mat selan

  BalasPadam
  Balasan
  1. ko makan tahik babi berapa kilo...??? org cerita pasal sekolah, ko tanya pasal harga barang....bodohhhhhhhhh

   Padam
  2. Harga barang naik salah kerajaan-mat selan

   Padam
 2. HANTO JER BALIK TONGSAN...SENANG CITE...XSEDOR DIRI...

  BalasPadam
 3. Jawab balik kat dia budak China tak di larang masuk sekolah agama .nak masuk di persilakan

  BalasPadam
 4. Sekolah tak salah yang salah adalah fahaman yang dibawa. Kalau bahasa Kebangsaan sudah menjadi subjek tambahan atau bukan teras maka tak hairanlah sehingga hari ini mutu pertuturan bahasa kebangsaan orang cina pada hari ini tidak mencapai sasaran yang ditetapkan oleh dasar pelajaran kebangsaan.
  Lihat bagaimana Ahli Parlimen DAP berbahasa di Parlimen hingga mahu memilih bahasa inggeris konon nya bahasa Inggeris lebih nampak educated.Mereka lebih fanatik dengan orang barat sehingga perkara asas berkaitan adat istiadat melayu dan Raja-raja melayu pun mereka tidak ambil pusing. Bayangkan apa akan berlaku kalau orang cina dapat kuasa memerintah dah tentu tak nak pakai pakaian istiadat istana kerana takut jadi melayu konon!
  Yang rugi adalah keturunan/generasi akan datang cina yang juga tidak akan faham Malaysia.

  BalasPadam
 5. Sesungguhnya bangsa Cina Kiasu di Malaysia nie dah melampau lemak gelatinnya. Itu pasal tak pernah ada kepatuhan terhadap perlembagaan dan tata susila hidup di bumi Malaysia ini. Mereka lupa andainya masih di Tanah Besar China lagi mereka tidak akan bebas seperti di Malaysia. Nak beranak pun kena catu dan berbagai aktiviti kebebasan sentiasa disekat oleh kerajaan komunis mereka.....

  BalasPadam
 6. Suruh anak oscar masuk sekolah agamalah...nanti ustad tanya ..mana ayat dlm bible yg kata Jesus suruh manusia sembah dia...Jesus tak suruh pun ...suruh anak oscar tanya bapak dia ayat mana yg bapak dia tahu Jesus melarang makan babi...bersunat..dan menyuruh umat tutup aurat yg selama ini oscar engkar.

  BalasPadam
 7. Bukankah dari dulu dah cakap, selagi melayu dan kaum bumiputra tak bersatu inilah akibatnya.

  Perpaduan melayu dan bumiputra bukan bertunjangkan dan berpemimpin bernama najib, anwar, hj hadi atau tun mahathir.

  Dan tidak pula parti bernama dap dan pkr.

  Apa yang orang melayu dan perlukan adalah pemimpin yang bersih dari korup, amanah demi agama islamnya dan cekap mentadbir.

  Terdapat ramai calon diluar sana, boleh ambil contoh perdana menteri kanada, lihatlah intergriti yang ada pada dirinya.

  Berbalik kepada perpaduan melayu dan bumiputra, apabila sudah ada bersatu tenaga, bukankah sekolah cina ini boleh dihapuskan?

  BalasPadam