Isnin, 28 September 2015

Tun M Terus Bikin Panas..!


Manusia biasa yang luar biasa..! Itu la Tun Mahathir Mohamad..! Jasa dan pengorbanannya dalam membentuk peradaban dunia terus di iktiraf di mana jua..!


Kelantangannya cukup menggegarkan dunia..! Itu sebab ada yang menyorok dan cabut lari dari berdepan dengan Tun M..!


Tak gitu???

Lu Fikir La Sendiri!!!

28 ulasan:

  1. Terbaiiikklah...panas hati macai ahjib tgk...ProOO00ootTt dimuka nek tempoyak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Shaitan menyamaq sudah sampai dah...Shaitan oh Shaitan. ..mengapa lah ko jadi Shaitan... .

      Padam
    2. Shaitan menyamaq sudah sampai dah...Shaitan oh Shaitan. ..mengapa lah ko jadi Shaitan... .

      Padam
    3. setan menyamar rupanya. dah tumboh tanduk belum. patut sembang lebih......nek bagi cucu creeeettttt kat muka setan tu. aahhh.....leganya.

      Padam
  2. A4rrrgggggggggggggggghhhhhhhh-kakitangan pmo

    BalasPadam
  3. Dah nyanyok dahhhhhhhhhhhhhh.

    BalasPadam
    Balasan
    1. 402.. sampahhhhhhhhhhhh!!!!

      Padam
  4. Pada masa yang sama, najib pula diberitakan berucap sorang2 kat PBB

    ahh tak masuk akal cakap sorang2 kat PBB tu.......adalah manusia yang hadir....tapi ada yg melayari internet, tertidur (tapi mata terbuka, teknik ni kena belajar) berbual ngan rakan, dan macam2 lagi.

    jadik konklusinya takder yang nak dengar najib berucap ditambah imej nya
    yang sudah tercalar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. OOii , ada orang nak dengar itu Pak Arab yang kasi derma tu ,apa nama... tak ada nama dia pun nak tengok how najib punya perkembangan dan kejayaan selepas kasi derma loo..

      Padam
  5. Apa yang panasnya tuan admin?
    Tak nampak panas pun...!!!
    Ke Tun M yang sedang panas...polis nak panggil siasat...
    Kah kah kah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya betul
      mmg dia tgh menggelupor
      hehe

      Padam
    2. Nampaknya...maca¡ Mohd naj¡B dh terasa bahangnya...panas kee..? Sian mohd najib...tkde sapa yg hirau ucapannya kt PBB...prOotT

      Padam
  6. Kami sekeluarga berasal dari kpg titi gajah,alor setar dan telah mengenali Tun dan keluarga.mereka tidak sombong dan sedia membantu org kpg yg sakit demam.org org alor setar yg x mampu tidak dikenakan bayaran di kliniknya Maha klinik.Kami amat sanjong budi dan jasanya sebelum menjadi PM.dan berbangga apabila dapat mentadbir negara.nak dibandingkan dgn Najib jauh api dari panggang.pemboros,penipu,perasuah dan zalim ada pada diri najib.umno rosak kerana najib dan isteri

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah. Anda bijak. Mana macai sial yg tak paham bahasa tu? Komen mcm binatang.

      Padam
  7. Kalu nak lihat panas tunggu jap Kejora nak bakar
    Udah dua ekor macai Tun M teruk kitorang cakar
    Sekor tu si Seman kadok yang suka buat kelakar
    Sekor lagii Pak Adzzam si tua yang lembik zakar

    BalasPadam
  8. Sudah makin terhapus juak haluan kiri sesat
    Baru-baru ini polis tahan khairuddin bangsat
    Dengar citer setpol Tun M pulak kena siasat
    Tun M pun kini dah sentot anu bawah pusat

    BalasPadam
  9. Kita harus menyokong kuat kepimpinan yg ade
    Jgn melayu berpecah lg
    Najib telah menggunakan peluang terbaik,tereksklusif berucap di pentas antarabngsa
    Siapa lg dlm wakil dunia nk ckp psl perempuan kalo bkn najib
    Isu2 lain adelah tidak munasabah & x sepenting isu peranan wanita di pbb!
    Malah tv3 melaporkn najib mohon agar sykt keluar penyata berapa jumlah gender dlm company tu!
    Nah..itulah pemimpin yg berwawasan! Bijaksana.
    Penyata kewangan x penting manapun utk sykt itu...
    Isu palestin,isu syria, harga minyak dunia,keamanan antara yemen & arab saudi
    Isu pencerobohan china di sabah bkn sekali tp 2x adelah isu lapuk & basi semua itu
    Masa skranglah najib nk ckp psl wanita..jika x bila lg?
    Peluang yg cukup cantik & menarik najib lontarkan...
    Sy sokong penoh kepimpinan najib..blh blah dgn mahathir yg dpt byk award dr negara kafir dajal mcm bosnia baru2 ini..indon semlm..itu negara pendatang

    BalasPadam
  10. D.S Najib gi PBB baru ni ok jer tak kena tangkap
    Tak seperti andaian teori yang Tun Madey cakap
    Itu lah jangan caya sangat tuduhan main serkap
    Hal keselamatan negara pihak polis lebih cekap

    BalasPadam
  11. Mahu sokong D.S Najib ke Tun M itu opsyenal
    Najib banyak buat untuk kepentingan nasional
    Tun lebih cenderung ke arah agenda personal
    Anda semua cuba pikirkan ler secara rasional

    BalasPadam
    Balasan
    1. kowg ni k a lu x knyg lg dgn duit derma x tau lahh ape nk ckp...bodo piang laa kot kalu x dpt...hhuhuhu

      Padam
    2. tgh kebuloq duit derma tue...species jamal pak tongkol gak dowg die

      Padam
    3. Tu bukan duit derma bro, ianya dinamakan duit haram. Kenapa duit tu haram? Kerana najib telah masuk kan kedalam akaun peribadi.majoriti rakyat tidak izinkan, tidak benarkan. Oleh sebab itu dinamakan duit haram!

      Najib pula telah gunakan duit haram tu beri upah kepada pencacainya, kemudian dibelanjakan untuk anak2 dan isterinya, berjoli sakan,

      Padam
  12. Polis dah tekan Khairudin...Khairudin cakap bekas S/U politik Tun M, Mathias Chang, terlibat...
    Lepas ni polis tekan pula Mathias Chang...Mathias Chang cakap Tun M terlibat...
    Nanti ni polis tekan pula Tun M...Tun nak bagi tau siapa pula terlibat...
    Ini baru betul-betul hangat...

    BalasPadam
    Balasan
    1. nk kata lawak antarabangsa pon bukan..
      maharajalawak mega pon bkn...igt school of rajalawak kot...psl punch line xde lgsg

      Padam
  13. yang hang perasan duit derma tu duit hang buat apa, akaun najib duit najib la.. ikut suka dia la nk buat apa ngn duit tu, hang jeles pasai pa? pasai tok arab tu x dermakan kat hang ataupun tun M. duit rakyat pala otak hang.kalau xda nama Najib Tun Razak jgn harap la nk dpt derma sebanyak tu. Dah Najib dpt hang pulak kedengki perut...puii jadah punya manusia..

    BalasPadam
  14. Bukan duit derma lol,tu duit putar belit 1mdb.Tok Arab bukan gila nak bagi kat org mcm najib...

    BalasPadam
  15. Inilah melayu, weak and clueless like najib, bodoh sombong and suka beretorik like zahid, nak sangat corroboration dan pondan like hishamuddin, loose cannon gangster like nazri. SE MUANYA PENGECUT

    Mana jamal, ali rustam, rani kulup, tajuddin rahman, syed ali alhabshee, annuar musa, rahman dahlan, salleh keruak, puad zakarshi, dr mim, tun faisal, the unspinners, rocky bru, semut hitam, badut rakyat, UFK, mykmu dan mereka sewaktu dengannya......takut, keris jadi copstick, capal jadi selipar jepun, pelita jadi tanglung? hihihi

    Itulah.....TULAH dengan TDM....kononnya nyanyuk, mahafiraun, mahazalim....kalau dengar nasihat orang tua, tak kan kita melayu ditakutkan sebeginim tidak dibodohkan sewenang2nya dalam negara sendiri, semuanya hancur lebur dek mempertahankan najib yang nyata seorang penyamun dan korup tahap gaban

    Sebab apa....sebab pemimpin melayu itu sendiri itu korup

    Wallahuaklam

    BalasPadam
  16. Kami rakyat marhaen hanya taat kepada pemimpin yang bersih, cekap dan amanah.

    Kami tidak akan taat kepada pemimpin yang korup, menyeleweng dan tidak amanah!

    Ya Allah selamatkan lah negara Malaysia dari pemimpin yang tidak amanah bersama sama dengan pengampu2nya!

    Setiap duit yang mereka ambil, kami rakyat marhaen tidak izinkan.

    BalasPadam