Khamis, 19 Mac 2015

Apa Yang Nak Di Kecoh Kan..!


Rosak dah pembangkang negara ni..! takkan la isu mas kahwin pun nak sebok..! dah dia mampu..! biar la..! Kalau dia bagi mas kahwin RM25 pun akan jadi isu..! 

Soalnya kenapa surat sebegini boleh dikeluarkan untuk tatapan umum..! Tentunya mereka yang berada di sekeliling la yang mempunyai akses untuk melihat dan memegang rekod nikah di atas tu..! Takkan tak boleh kesan siapa yang sengaja keluarkan surat tu untuk tatapan umum..!

Cari dan 'pegang' ler musang berbulu ayam tu..! ini ler yang dimaksudkan oleh Najib di Kedah baru baru ni..! yang 'mengipas' dimata..! yang 'jemuan' di hati..!

Cari..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

p.s - bagi pihak warga kerja blog Putra Merdeka mengucapkan tahniah kepada Najib dan Rosmah kerana menerima menantu..!!!

5 ulasan:

 1. Masakan kita tidak kenal pecacai PR ! Mereka anggap diri lebih hebat dari yang lain dari bawaan fitnah, adu domba dan pecah belah amalan hidup mereka.

  Tatkala Nabi Muhammad SAW menerima Khadijah, 25 ekor unta sebagai hantaran mas kahwin nya. Semua ini bergantung mengikut nilai kehidupan masing-masing dan iktiraf yang di beri kepada bakal isteri. Rujuk sahaja peristiwa ini...

  BalasPadam
 2. Macamana tak kecoh. Duit 1MDB berbillion hilang tak dapat dikesan. Mungkinkah ini serpihan duit yang hilang itu?

  BalasPadam
 3. Tanpa nama 11.50........hang pasti ka duit 1MDB hilang berbilion.......hang pun cuma dengar orang dok auta ja.....nanti AUDIT NEGARA selesai audit dulu baru cakap,,,,,duit hang ada berapa juta dalam 1MDB.......orang macam hang ni puak penabur fitnah cukup sayang.......cakap pi apa pun asal buruk kerajaan semua hampa sokong,,,,,,hampalah golongan yang akan melingkupkan Malaysia tercinta ni,,,,,,,golongan baghal.

  BalasPadam
 4. KILANG FITNAH PEMBANGKANG YANG DIOPERASIKAN OLEH PKR DAN DAP TELAH BERKERJA OVERTIME SEMENJAK ANWAR HANCUS DALAM GERAKAN "LANGKAH KAJANG". SECARA AM SERANGAN FITNAH BERTUBI-TUBI DARI SEMUA PENJURU.....PKR DAN DAP LANCAR SERANGAN TANPA HENTI. INI SEMUA AJARAN TACTICAL CIA YAHUDI AMERICA YANG DIGUNA PAKAI MENYERANG ISLAM DENGAN GUNA SERANGAN WTC - 911. MEREKA AKAN "REPEAT" PEMBOHONGAN DAN FITNAH SEHINGGA ORANG PERCAYA. INGAT TAK BAGAIMANA "ALTANTUYA" UNTUK FITNAH NAJIB. LAST2 TERBUKTI PENIPUAN NUAR DAN PKR. YANG TUKANG TABUR FITNAH SIAPA??? TERMASUK LAH USTAZ2 PAS. KERAJAAN DAN NAJIB JANGAN UANG MASA MERLAYAN TABURAN FITNAH......SAMAN AJER. SATU LAGI, CARI SAMPAI DAPAT SESIAPA YANG JADI KITOL DALAM BARISAN NAJIB

  BalasPadam
  Balasan
  1. setuju sangat. dan yg menabur fitnah tu, tunggulah giliran anda semua diadili oleh Yang Maha Esa nanti. Yg difitnah tu, tetapkan taqwa padaNya, inilah dugaan.

   Padam