Khamis, 19 Mac 2015

Giliran hamPAS Meliwat DAPig..!

Gambar tu cerita dulu...! Setelah di liwat bergilir gilir oleh Anwar dan DAPig..! kini tiba giliran hamPAS pula meliwat sekutu jahatnya..!

Pimpinan tertinggi DAP akan mengadakan mesyuarat pada 23 Mac depan bagi menentukan hala tuju parti itu bersama Pakatan Rakyat (PR) selepas “ditikam dari belakang” oleh PAS Kelantan yang membentangkan enakmen hudud hari ini, kata Anthony Loke Siew Fook.
Menganggap PAS sebagai pengkhianat, setiausaha organisasi kebangsaan DAP itu berkata mesyuarat jawatankuasa tertinggi (CEC) akan diadakan di Kuala Lumpur membincangkan masa depan parti itu terhadap PAS yang enggan mendengar bantahan mereka terhadap hudud.
"DAP menegaskan kami membantah sekeras-kerasnya tindakan PAS Kelantan yang mengingkari keputusan Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat pada 12 Mac, 2015 dan ini adalah tindakan provokasi untuk memecahkan PR.
"Tindakan kerajaan PAS Kelantan membentangkan Enakmen Jenayah Syariah II (1993) 2015 di Dewan Undangan Negeri Kelantan pada hari ini satu keputusan yang melanggar Dasar Bersama PR dan mengkhianati konsensus Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat," katanya dalam satu kenyataan, hari ini. 

Lu Fikir La Sendiri!!!

Tiada ulasan:

Catat Komen