Jumaat, 13 Mac 2015

SKMM Dah Bubar..!


SKMM@MCMC dah takde hati perut ke? dah takde hati nurani? atau memang hidup makan gaji buta??? Cari lah haram jadah ni..! haram jadah..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

7 ulasan:

  1. Kalau kat Pakistan & Negara Arab, CELAKA ni dah lama MAMPUS....

    kat Malaysia ok.....

    KESEDERHANAAN LAH katakan....

    TAPI SEBENARNYA TAKDA TELOQ ......!

    BalasPadam
  2. jgn ikut perangai tok arab13 Mac 2015 10:40 PG

    nampak sgt nick palsu.hahahahaha. and anon kat atas ni, ko nak ikut pakistan dgn negara2 arab? are u mad? negara paling huru hara dan perasuah didunia. jgn dok ikut tok arab, cakap macam arab, makan makanan arab, pakai baju arab. org melayu amat taksub dngan arab

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ambik contoh kan.... depa kata hang macam 'ANJING' tak semestinya hang tu anjing!
      Kalau macam perangai anjing tu adalah!

      Padam
    2. jgn ikut perangai tok arab13 Mac 2015 11:56 PG

      ? tak sekolahn ke anon. buat ayat mcm mat paki je?

      Padam
    3. 13 mei siri kedua pulak?

      Padam
  3. Ingat SKMM ,PDRM,! umat islam are in writing now nak tengok cina keparat haramjadah ni diseret ke mahkamah dan di bagi hadiah istimewa dimahkamah

    BalasPadam
  4. Kalau melibatkan cina, SKMM dan polis buat bodoh aje. Kalau Melayu, awal2 subuh dah tangkap oleh UTK,FRU dsb. Contoh ADUN DAP Pulau Pinang yang menghina khutbah jumaat, sampai hari ini masih bebas makan bak kut teh lagi. Ah Jib Gor maa..Mana boleh tangkap cina. Nanti nama tukar jadi Poo Kee Mak lor..

    BalasPadam