Isnin, 23 Mac 2015

Bukan Masa Bercakap Lagi..!


Ini komunis bangsat..! kapir laknat yang biadap mencampuri urusan agama Islam..! Islam bukan agama pengganas tapi Islam juga bukan agama bacul yang lari dari menegakkan kebenaran..! 

Haram jadah..!

KUALA LUMPUR - Peguam Eric Paulsen ditahan di Dataran Merdeka, hari ini membantu siasatan berhubung kes hasutan terhadap isu hudud melalui akaun Twitternya, kelmarin.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Zainuddin Ahmad berkata, kes tersebut di siasat oleh Unit Siasatan Terkelas Bukit Aman.

Paulsen dipercayai membuat catatan di akaun Twitternya yang berbunyi: “hukuman hudud tidak ada tempat pada zaman ini/masyarakat moden kerana ia melibatkan penyeksaan, hukuman kejam dan tidak berperikemanusiaan.

“Sebaliknya yang benar, hudud menjadi perkataan yang menunjukkan ketidakadilan terutamanya terhadap kanak-kanak perempuan dan wanita.”

Katanya, catatan tersebut adalah satu penghinaan dan boleh menggugat ketenteraman awam. Kes disiasat mengikut Seksyen 4(1)(c) Akta Hasutan 1948.

Tangkap..lepas..tangkap..lepas..! Itu ajer ke pihak berkuasa boleh buat..! Bukan masa bercakap lagi la sekarang ni..!

Masa bertindak dengan lebih tegas dan keras..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. Mereka kebal beb ! Sebab itu lah boleh buat dan kata apa saja... paling-paling denda RM 5,000 saja. Ciput. Tidak setimpal dengan HASUTAN, menghina Islam Agama Persekutuan, Allah, Melayu, Perlembagaan termaktub dan pihak-pihak yang bertanggungjawab menjaga adab, adat, tradisi dan kesucian Islam..

  Kita tidak pernah menghina fahaman dan agama mereka. Mengapa mereka beriya-iya benar dengan provokasi melampaui batas ?

  BalasPadam
 2. Kesian orang melayu.....kihkih!!!!

  BalasPadam
 3. Tangkap memang kena tangkap, dok borak2 sikit, tanya itu ini, minum teh nanti kua kat suratkhabar " Betina2 dan jantan2 biadap itu telah dibebaskan buat kali yanng entah ke berapa dengan jaminan polis. Jaminan apa ? Jaminan tak buat hal lagi ? BUat jugak kan. Hmmmmm. Stesen Ngok FM mana entah, dengar nya ni dah kali ke dua wat hal. Tapi KPN ckp elok jer " supaya lebih berhati2 di masa depan " . Ayoooo , hello Lembu2 tu tahulah benda ni bakal jadi viral yang amat sgt, bukan nya dorang tu baghal sangat nak paham. Tolong lah tolong lah, takut apa kat dorang tu

  BalasPadam