Selasa, 31 Mac 2015

Kurang Ajar..!


Pemimpin pembangkang di Perak bersikap kurang ajar apabila memakai pakaian serba hitam dan tidak bersongkok ketika perasmian sidang DUN pagi tadi.
Tambahan pula, sidang DUN kali ini merupakan hari bersejarah kerana pertama kali Sultan Nazrin Shah merasmikan sidang DUN selepas diangkat sebagai Sultan Perak.

Kena Daulat nanti..!

Kome tengok ajer ler yop..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

11 ulasan:

 1. Kami orang Perak dah merasa bagaimana dap memerintah negeri kami....tidak sesekali untuk kali yang kedua....tapi umno jgn perasan yang kami mengundi kononnya mereka terbaik!!!!kami tak mahu jadi seperti rakyat Selangor!!!!

  BalasPadam
  Balasan
  1. abis ko nak ngundi sapa...cuba cita...aku nak dengo ni...

   Padam
 2. MEMANGlah mereka KURANG AJAR...sebab tu kena ajar sikit.

  BalasPadam
 3. BERKABONG TU......AYAH DEPA MAMPOS......

  BalasPadam
 4. kita nak termuntah tengok dap babi bangsat, tapi umno tak nak berubah.

  BalasPadam
 5. Itulah standard wakil rakyat pembangkang yang kerjanya membangkang sahaja walaupun ianya untuk kebaikan rakyat dan negara. Low class.

  BalasPadam
  Balasan
  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI.... KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Padam
 6. Dapigs memang kurang ajar......

  BalasPadam
 7. MELAYU BARUA APA BEZANYA.
  TENGOK MUKA DEPA PUAS PUAS.
  MEREKA SOKONG PERBUATAN KEJI INI... BAHLOL PUNYA MALAYU.

  BalasPadam
 8. Spatutnya sultan kena terus tegur geng sams**g ni.. Beri pengajaran skit..kalau nak berkabung kenapa tak pakai sebelum dewan bersidang.. Ataupun lepas ni berkabunglah sampai habis satu tahun..

  BalasPadam
 9. meeka tu berkabong sbb lee Kuan Yau mampos laa...

  BalasPadam