Rabu, 25 Mac 2015

Kit Siang Pun Dah Tak Lama Hidup..!


Dek kerana ramai sekutu jahatnya dah mati...tiba tiba Kit Sial rasa sunyi..! rasa sepi..!

Karpal dah jalan..! Nik Aziz dah pejam..! Aljub pulak dah ke dalam..! tetiba padam pulak mentornya si Kuan Yew..! Itu yang menyebabkan Kit Sial menggelabah..! Itu yang menyebabkan Kit Sial macam komunis baru belajar melancap..! serba tak kena..! Kononnya strategi dengan berkata...

Saranan penasihat DAP, Lim Kit Siang bagi pembentukan satu gabungan baharu yang dinamakan "Save Malaysia" tidak lebih daripada gimik politik semata-mata, kata Naib Presiden Umno, Datuk Seri Mohd Shafie Apdal.

Beliau berkata, pemimpin-pemimpin BN sentiasa kekal dengan agenda menyatu dan mengukuhkan perpaduan di kalangan rakyat demi kestabilan, dengan hasrat membangunkan negara.

Sedangkan menurutnya saranan pemimpin veteran DAP itu tidak lebih kepada cakap-cakap politik sahaja yang kononnya mahukan perpaduan, namun dari segi amalan tiada apa yang dilakukannya dalam usaha menyatupadukan rakyat.

"Ini politik mereka, dia cakap sahaja. Bila mereka datang ke Sarawak ini kata mereka BN jahat, tapi bila berhadapan dengan masalah, nak berpakat pula," 

Kit Sial tahu bahawa cina tetap minoriti..! maka undinya pun tidak mungkin menjadi majoriti..! di ubahnya rentak agar Melayu sekutunya akan tetap terpelihara dan berkukur dibawah ketiak masamnya..! Itu jer..!

Ada pulak kata Kit Sial dah nyanyuk dan buang tebiat..! kalau macam tu mungkin dah tak lama la..! tup tup mampos..!!!

Lu Fikir La Sendiri!!!

6 ulasan:

 1. Babi tua DAPpigs ni bila pulak nak mampoh....BFF dia kebanyakannya dah kick the bucket. It will be a beautiful day in Malaysia dan bumi Melaya ni bila hari mampoh babi tua DAPpigs ni tiba. Tak sabar aku nantikan kehadiran hari yang bertuah tu.....

  BalasPadam
  Balasan
  1. Sama2lah kita nanti...x lama lg tu. Dah tua pun nak jual pun dah x laku..tunggu nak mampos je...

   Padam
 2. Babi ni cepat mampos ikot si tua seberang tambak pon bagos!!!!

  BalasPadam
  Balasan
  1. Kepala komunis seberang tambak dah mampos...babi tua kat sini dok tunggu giliran...lg cepat lg bagus. Bertambah sekor lg ahli neraka..

   Padam
 3. Bukannya SAVE MALAYSIA tetapi sebenarnya untuk SAVE DAP !! Oi apek, lu ingat kita olang moloh (bodoh) ka?

  BalasPadam
 4. Jika siapa2 yang membaca cadangan apik ini...tersirat satu maksud ....Gabungan baharu yang di namakan "safe Malaysia"...sebenar nya ...untok melaga-lagakan wakil2 rakyat islam dan non muslim.

  BalasPadam