Sabtu, 28 Februari 2015

Siapa Yang Bernafsu Meliwat Mahpoz..?


Amacam kuda belang hamPAS? Ingatkan PAS boleh menang tanpa bertanding tapi rupanya sedara sedaging sebongok seiring yang akan menentang puak PASMU..! Dah kena dah tu..! PASMA menentang PASMU..! Lantak kau la labu labu..!

Agak agak kenyataan Mahpoz Bean kat bawah ni balik ke muka saper?Tak ke bongok namanya..! errrr bangang pun sama juga kan..!

Lu Fikir La Sendiri!!!

3 ulasan:

  1. Inilah jenis sepsis yang di dalam hati,otak ,mulut jantung,saluran pernafasan dan saluran darah ada taik! hasilnya keluarlah pandangan sama seperti yang keluar dari lubang duburnya.Menteliti taik!

    BalasPadam
  2. Agak memori otaknya dah tak ada ruang. Kalau lembap ye memang betul MP jenis lambat pickup. Pernah dengar dia bahas di Parlimen.... nasib bukan kawasan aku.

    BalasPadam
  3. Diberitahukan bahawa malu itu sebahagian dari iman. Bila malu tiada kuranglah iman. Diberitahukan bahwa solat memelihara dari perkara buruk dan perkara mungkar. Jadi???? Macam mana nak mengaku Isle? Hati dan jiwa yang telah keras kejung separti batu tidak dapat di pulih kan lagi akibatnya beraja di hati bersultan di mata.......inilah hasil tarbiah parti lambang bulan penuh tu.......naau dzubillahi min zalik.

    BalasPadam