Jumaat, 7 Ogos 2015

AWAS..! Penjilat Tegar Sedang Bekerja..!


Rosak la kalau Ketua UMNO Bahagian hanya reti menjilat dan mengampu..! Betulkan bahagian dan negeri sendiri dulu la..! Sepatutnya budak Jamal ni la patut berhenti dan terjun lombong kerana gagal merampas Selangor dari Pakatan haram. 

Bukan sahaja gagal merampas..! Kalah makin teruk..! Siapa Pengerusi Perhubungan UMNO Selangor waktu tu? Budak Jamal ni buat apa masa tu? buat bodoh? atau memang bodoh?

UMNO Sungai Besar desak Muhyiddin letak jawatan dan bersara dari arena politik. Sebelum itu Ketua UMNO Bahagian Sungai Besar membatalkan jemputan sebagai perasmi Mesyuarat UMNO Bahagian tersebut. 

Bukan sahaja berjaya memberitahu dunia tahap kebodohan yang budak Jamal ni miliki malah berbangga membuktikan bahawa demi menjilat dan mengampu...budaya dan akhlak langsung hilang dan luntur..! 

Kalau Muhyiddin masih TPM tentu budak Jamal ni tak membatalkan jemputan perasmian persidangan bahagian..! tentu budak ni pun akan menjilat dan mengampu Muhyiddin..!

Bagi budak Jamal dan pemimpin yang sewaktu dengannya ni...nilai perjuangan hanya ada pada jawatan..! Jenis pemimpin macam ni 3 lori senang senang boleh di penuhi di Chow Kit..! Budak Jamal ni pun kalau bukan berjawatan di Sungai Besar setengah sen tak bernilai bagi ahli UMNO disana..! Itu la putaran yang budak ni bakal lalui nanti..!

Bukan kita doakan tapi budak ni yang minta..! nak buat macam mana..!

Lu Fikir La Sendiri!!!


23 ulasan:

  1. Jelas pro ahjibgor dah tak ada modal untuk menepis apa yang dinyatakan oleh Putra Merdeka, bermaksud mereka bersetuju dengan artikel ini.

    Apa yang chai ahjibgor boleh lakukan hari ini adalah alih topik, alih tiang gol, maki hamun, menfitnah dan tiada fakta. Kalau ada pun separuh masak!

    Mereka tidak dapat lari dari kebenaran yang semakin hampir menerangi segala penyelewengan dan salahgunakuasa pentadbiran Najib.

    Apabila diminta najib letak jawatan sebaliknya dia mencemuh mengutuk dan mengeji rakyat marhaen!

    Nasihat rakyat marhaen tidak diendahkan...

    Maka najib perlu bersedia untuk di dakwa, diheret ke mahkamah dan seterusnya merengkok di penjara, inilah yang di idam idamkan oleh pakatan rakyat!

    BalasPadam
  2. Dalam UMNO ramai yang bodoh bodoh bab bodek dan jilat cukup pandai.

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu! ni lah yg di ajar mahathir lebih 20 tahun....

      Padam
    2. ajaran mahathir adalh pastikan pru sentiasa mng 2/3..

      pastikan jg undi popular sentiasa mng majoriti..

      dan tbukti sepanjang mahathir tadbir.. itu yg berlaku..!!!!

      so anon 9.14.. klu ko x nk mengaku diri tu bodoh..! x pe.. tp jgn la buat kenyataan yg bodoh! sebab bila buat kenyataan yg bodoh.. x perlu kata apa2 lagi dh mmg nmpak bodoh..!!!!

      Padam
    3. Yang dok jilat pungkok PELIWAT sapa pun tak kata apa.

      Padam
    4. 9.14

      Najib dengan Mahathir ..... 100 tiang tetefon beza.

      Beli undi kalah, beli undi kalah, jual undi mamposss

      Padam
    5. 9:14,

      Inilah ciri-ciri penjilat tegar yang sentiasa beralasan untuk menjilat.

      Padam
  3. Umno Selangor memang bodoh piang. Sebab itu Selangor terlepas pada PR. Yang penting tembolok mesti penuh. Selagi mentaliti macam ni jgn harap selangor kembali kepada Umno.Khaaak Thuiii.

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye lah, dari mat taib dulu, lepas tu mat penyapu tu, sampai le sekarang..hancosss

      ada tak mb selangor umno dari dulu sampai sekarang yg ok?

      Padam
  4. Anjing menyalak lagi sebab tak dapat tulang.

    Dah habis modal ke? Si din tu pun tak jawap lagi dari mana datangnya dana pilihanraya dia. Kenapa dia diam?

    Cerita pasal 1mdb dah makin senyap. Tak ada skandal baru ciptaan tuan si anjing ni. Tuan si anjing pulak kalau cerita cuma boleh jawap saya tak buat itu.....saya tak buat ini. Dia ingat org dah lupa apa dia buat selama 22 tahun dia berkuasa.

    Aku doakan dengan hati yg ikhlas.......panjangkan lah umur si tuan anjing ni. Andai kata BN tewas pd pru 14.....kita tengok lah jibby yg kena atau si tuan anjing yg menangis dlm sel penjara sebelah si aljuburi.........


    Sejak dari tahun 2008 sampai ke hari ni, segalanya terbukti fitnah yg keluar dari mulut longkang. Teringin nak debat point to point dengan aku? Sila ke google+ atas nama keris berayon. Setakat ni.....semuanya macam anjing tercekik bila dicabar.

    BalasPadam
    Balasan
    1. psycho bro...mental tahap dewa.....dari tunku di konarnya......kemudian husin onn... kemudian musa hitam...kemudian shahril samad...kemudian ghafar baba...kemudian badawi...kemudian nak najib pulak....serial ke apa ni...semua yang dijatuhkan wajib dihina dan dipijak agar tak bangun lagi...


      dia ni berenti kalau anak dia jadi PM jer...

      Padam
    2. keris berayon dan anon 9.23..

      menyalak tak tentu pasal.. x payah nk bdebat dgn ko.. buang masa jer..

      apa saja umno@bn lakukan.. pd akhirnya, satu je kita nk iaitu mng pru dgn dpt 2/3 ahli parlimen.. dan mng majoriti undi popular.. cukup itu jer..!

      maknanya.. x payah nk ckp itu ini.. bilamnana umno@bn bagus dlm segala hal yg dilakukan.. pasti akan bjaya..!

      jika x bjya dpt 2/3 dan kalah teruk pula undi popular.. maknanya x bgs la tue..! so nk pertahankan apalagi..? so nk debat apalagi..?

      itu la faktanya.. anda semakin ditolak rakyat..!!!

      buang masa je bdebat..! jika pm pun smpai skrg x bdebat dgn mahathir..

      apahal pulak ko keris berayon nk bdebat dgn rakyat..?! apa ko boleh ubah polisi kerjaan..? apakah ko boleh perbetulkan segala tindak tanduk umno atau kerajaan..?

      aku hny nk umno@bn mng pru dpt 2/3 parlimen dan mng majoriti undi popular..!

      rakyat pasti akan sokong jika tdapat perubahan yg baik.. kerana itu lah anda diundi utk lakukan perubahan.. dilantik jd pemimpin utk memimpin! jika mentaliti dan keupayaan pemimpin sama dgn pengikut.. apa guna anda dilantik sbgai pemimpin..? fikirkan..

      sekali lg utk keris berayon.. x payah ko nk ajak org bdebat.. buang masa je bdebat dgn ko.. dan x payah ko nk bdoa utk keburukan org.. silap2 nanti diri ko sndiri yg tpalit dgn doa buruk ko tue..!!!




      Padam
    3. UMNO TIDAK AKAN DAPAT UNDI POPULAR SEBAB TIDK PANDAI BUAT FITNAH.UNDI POPULAR TIDAK PERLU DIMALAYSIA KERANA SIAPA PASSED THE POST IS THE WINNER. WE ARE COMMENWEALTH. NOT OF COMMUNIST REPUBLIC/LGBT..

      Padam
    4. anon 10.05,

      selama ni umno@bn mng 2/3 parlimen dan dpt majoriti undi popular dari pru1 smpai pru11 sebab pandai buat fitnah ker..?

      dangkal nye la kenyataan ko kat atas tu..

      "UMNO TIDAK AKAN DAPAT UNDI POPULAR SEBAB TIDK PANDAI BUAT FITNAH"

      kenyataan paling bodoh aku pernah baca..

      lg satu, jika mng tanpa dpt majoriti undi popular.. maksud nya undi dari rakyat tlh merosot.. bila merosot, kemungkinan besar nk kalah dlm pru-pru yg seterusnya adalah tinggi.. lihat saja pru sebelum ni, 2/3 parlimen pun x dpt dikekalkan..!!! kerana apa..? kerana undi popular dh bkurangan..

      so belajar lebih sedikit anon 10.05.. klu malas nk belajar dan buat kajian.. setakat alasan mcm kat atas tu jela ko bole berikan.. jelas menunjukkan kecetekan ilmu dan pemikiran yg ko ada..

      buat malu jer..

      Padam
    5. keris berayon kerr mangkok ayun.. jilatt ...x bersih lg nie... kata jibby.... keris berayon kaki kamlan....choiii khakkk puiii

      Padam
  5. Keris Mangkok Berayon.. Engko Nak Cabar Orang, Engko Tu SAPE???!!...Kalo Setakat Cabar Orang Dlm Google+, Engko Ingat Telo Engko Da Besar Sgt Ka?..Kalo Mencabar Nape Tak Berdepan Jer..Muka Bertentang Muka ( lokasi dan masa )..

    Inilah Pencacai Penjilat Najib Bapok Yg Masih Tak Sedar Diri Yg Sokongan Kpd Umno Semakin Redum Dan Kencung Tapi Masih Lagi Bongkak!!...Ader Hati Nak Panggil Org Lain Anjing, Sedangkan Dia Sendiri Sedang Bertugas Sbg Anjing Si Bapok.Musibat..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Oh cabar mencabar ye....baiklah
      1. Ini kepala bapak dia.....ini kepala bapak engkau. Ha...kalau berani pijak lah.
      2. Atau kalau nak berdebat bersrmuka , kau orang jumpa kat Reunion Island malam ni pukul 8. Ada bran?

      Fed up layan melayu sama melayu brrtengkar. Bangsa lain dok gelak. Ptuih....

      Jom solat jumaat.

      Padam
    2. Kepala bapak ngko plak maner anon 12,:48??!!

      Padam
  6. 1. Kenapa baru cakap derma selepas isu dah panas dan terbongkar?
    2. Kenapa masuk akaun pribadi?
    3. Kalau tak didedahkan The Edge, Sarawak Report, WSJ, Tun M...adakan RM2.6B tu akan keluar?
    4. Kenapa gugurkan Ghani Patail?
    5. Kenapa gugurkan TSMY?
    6. ...
    7.....
    .
    .
    .
    .
    1000.

    Seribu persoalan...kenapa????

    BalasPadam
  7. Tak payah dilayan sangat mereka yang otak mati ni,jgn terkejut dimasa akan datang bila ketua lanun dah tak berkuasa dan bercash mereka akan melalak melolong minta disiasat salah laku siketua lanun sebagai mana hari ini mereka mengatakan yang TUN telah menyonglap duit selama 22 tahun memerintah.Waktu zaman TUN kenapa tak nak keluarkan bukti kalau ada penyelewangan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Isa dan osa lah bodoh!

      Padam
  8. "Waktu zaman TUN kenapa tak nak keluarkan bukti kalau ada penyelewangan?"

    Jawapan chai ahjibgor; pong pang ping pong pang pong pang ping pong pang #@!^&*$/@#$!*^!!!@#$^*!!!.....

    Inilah hasil keputusannya......

    Takder maksud terjemahan lain pula rascal punye yileeeek

    BalasPadam
  9. http://realpolitikasia.blogspot.com.au/2015/08/on-matter-of-us-681-million-donation-to.html

    BalasPadam