Jumaat, 21 Ogos 2015

Suara Puteri UMNO Wilayah..!


Puteri UMNO pun tak nak jadi pengampu..!


Kalau dah semua ahli parti bersuara...siapa ajer yang sebenarnya membela???

Lu Fikir La Sendiri!!!

15 ulasan:

  1. Ini lah masa nak menunjulkan diri,kalau tidak tak ada sumbangan pun macam mana pulak nama nak naik.Ini kan senang isu dh ada dan sudah di ketahui ramai,ibarat berkayu menghilir sungai,layan je.Putri oh putri,baik menikah dan layan suami kat rumah.Aku tak pernah nampak sumbangan Putri Umno pada ugama ,bangsa dan negara,Umno boleh bungkus,who ever become PM,rakyat don't care.I my self hate Umno members, due to their habits of back stabing each otehrs.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ala poyo la kau...poyo giler...

      Padam
  2. Tapi Blogger Banggang Putera Merdeka setiap hari membanggangkan diri yg bodoh jadi Macai Pengampu Mamakkutty Haramjaddah...

    Itu boleh pulak, memang poyo pukimak blogger banggang.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha ni lagi bangang..tak habis2 nak salahkan Tun M...pukimak Jibby tu dah berkali2 menipu la sial....ko ni memang sial la...orang macam ko ni mmg tak boleh cakap baik2...memang minta maki...nak backup boss ko datang sini bawak hujah...bawak bukti sial...

      Padam
    2. Cai jibby pemakan dedak cukup fobia dgn TDM..KAHKAHKAHKAHKAHKAH!!!

      Padam
    3. Bangla pun dah benci najib..

      Tak ada siapa yg nak bodek Madey,

      Naji dikutuk oleh orang awam di mana2 kedai warung kopi dan Facebook

      Kebodohan Naji dan kabinet Najis menyebabkan Najis tak boleh menyelamatkan dirinya..

      Hanya anjing dan babi dikeliling beliau mengiakan Naji..

      Teringat kisah last Tsar of Russia..yg dikelilingi oleh politicians. najis2 tahi sebelum dihukum rakyat.

      Kalau 3 juta sokong hang BUKTIKAN..Buat segera PAU..

      Padam
  3. Tuuuu diaaaa...hambikk kau...

    BalasPadam
  4. Untuk yang pro kebenaran kalau boleh hindarkan kata-kata kesat di hari jumaat yang mulia ini,Tak payah kita ikut perangai dan cara mereka.Ikhlas dari saya yang sentiasa menyokong TUN

    BalasPadam
    Balasan
    1. masalah nya yg komen tu tempurong kepala isi taik... bukan nk berhujah dgn baik... dtg sini kutuk Dr M...kutuk org tu... kutuk org ni... kutuk yg mana menentang PM skrg... tp tk sdr PM yg dia agung2 tu dr mula isu timbul smp skrg sik menipu ... org mcm ni mmg tkleh ckp elok2 bro... maki jevyg sesuai...

      Padam
    2. Ahaii
      Salam, Adib ko tak g 'hentak' IBM.

      Dah tenat dah mamat angkuh tu.
      Takut bebeno puak ni dgn Tun yg dah 90 pun.
      Memang org tua ni power beb.

      Padam
    3. Untuk bro adzzam,

      Maaf lambat reply kerana sibuk dgn urusan kerja.Tak kuasa aku nak layan orang tua angkuh tu.Dia tak leh angkat agaknya bila dapat tahu ada juga rakyat singapura yang menyanjungi TUN selama ini,tu pasal dgn selamba dia memfitnah bahawa melayu singapura kuat melaga-lagakan melayu dimalaysia.Tapi takpe la adzzam aku doakan agar dia insaf satu hari nanti.Betul ckp kau TUN ni memang power sebab tu pihak sana selalu meroyan bila TUN bersuara.Al maklum lah apa yang disuarakan oleh TUN adalah yang benar sebenar-benarnya dat's why mereka terlalu dengki nah dgn TUN...HIDUP TUN dan insyaalah bro kebenaran akan terserlah akhirnya.

      Padam
    4. Untuk bro adzzam,

      Maaf lambat reply kerana sibuk dgn urusan kerja.Tak kuasa aku nak layan orang tua angkuh tu.Dia tak leh angkat agaknya bila dapat tahu ada juga rakyat singapura yang menyanjungi TUN selama ini,tu pasal dgn selamba dia memfitnah bahawa melayu singapura kuat melaga-lagakan melayu dimalaysia.Tapi takpe la adzzam aku doakan agar dia insaf satu hari nanti.Betul ckp kau TUN ni memang power sebab tu pihak sana selalu meroyan bila TUN bersuara.Al maklum lah apa yang disuarakan oleh TUN adalah yang benar sebenar-benarnya dat's why mereka terlalu dengki nah dgn TUN...HIDUP TUN dan insyaalah bro kebenaran akan terserlah akhirnya.

      Padam
  5. Padan muka...Bahalol

    BalasPadam