Ahad, 18 Januari 2015

Siapa Sebenarnya Yang Bakal Untung..!


Semua orang tahu bahawa satu ketika dahulu Firdaus ni orang Najib, masa tu bukan main ligat lagi dia ke Parlimen bersama sama kawan kawannya Ahli Parlimen Zahrin Duta, Wee Choo Keong, Zul Nordin dan lain lain lagi..! Masa tu kan Najib bukan main syok @ stim dengan pembangkang yang boleh dan senang U-TURN..!

Kita juga tahu bahawa Firdaus ni seorang yang cukup rapat dengan Menteri kepercayaan Najib..! Sehingga hari ini hubungan mereka masih seperti dulu..! 

Agak agak Firdaus lakukan kerana apa? kerana siapa?

Sebenarnya siapa yang bakal meraih untung@laba atas kejatuhan Najib???

Kita bongkar sikit sikit sebab episod pun baru keluar sikit sikit..!

Lu FIkir La Sendiri!!!

3 ulasan:

 1. umno dan org melayu yg untung.
  Kita pertahankan parti, bangsa dan negara bukan pertahankan pemimpin.

  BalasPadam
  Balasan
  1. yer betul.. itu yg kita nk.. arap2 ada satu perubahan baik utk suma..

   Padam
 2. Lani dok nampak Muhyiddin sajalah yang boleh ganti Najib......yang lain tak nampak sorang pun yang layak........takkan nak bagi kat Anwar kot.........tapi buat masa lani baik bagi Najib perintah dulu.....dia pun dah buat banyak jasa kat rakyat walau baru pegang PM tak berapa tahun......yang baik kita kena akui.....segai contoh BR1M dan macam macam lagi.......Kita pernah ada beberapa PM sebelum ni....tiap kali BUDGET yang dok bileh bonus kakitangan kerajan saja (tu pun puak tu lebih dari separuh) tak suka kerajaan......tapi Najib jadi PM dia bagi semua....tak kira petani ka,,nelayan ka,,berniaga ka...penoreh ka,,boleh kata semua lah yang berpendapatn selayaknya....malah kakitangan kerajaan pun sapu juga,,,bonus dapat,,BR!M pun dapat.....tak reti nak bersyukur lagi ka.......belum tentu yang ganti Najib akan lebih baik dari Najib......kepada TUN M,,TUN DAIM,,KADI JASIN....ZAM dan lain2...slow2 lah sikit......kita manusia biasa tak siapa yang sempuna......dibimbangi satu jari tunjuk empat jari tunjuk balik kat kita.

  BalasPadam