Sabtu, 19 Mac 2016

HOT ~ Kepala Komplot Di Dedah..!


Bukan main bersemangat lagi para macai dedak mendendangkan lagu komplot sejak 3 hari yang lalu..! Seakan mendapat suntikan semangat apabila rata rata mendendangkan lagu yang sama..komplot..!

Soalnya bagaimana komplot dongengan yang dinyanyikan tu boleh menyebabkan Najib menerima 'derma' sebanyak RM2600 Juta..! 

Bagaimana komplot khayalan tersebut boleh memasukkan duit SRC sebanyak RM42 Juta ke akaun peribadi Najib..! 

Bagaimana komplot ciptaan tersebut boleh menyebabkan 1MDB berhutang berpuluh puluh bilion..!

Bagaimana komplot temberang tersebut telah menyebabkan pasukan siasatan PDRM, SPRM, Bank Negara dan pihak Peguam Negara dibubarkan..! 

Kalau betul ada komplot tentunya siasatan tersebut bakal merungkai..tapi kenapa ditiadakan???

Sejarah juga menyaksikan bagaimana komplot 'tersusun' tersebut mampu menukar AG, menukar anggota kerajaan..! memberhentikan pegawai pegawai kanan..! Malah memberhentikan anggota kabinet..!

Seperkara lagi yang terus dinyanyikan di kedai kedai kopi saban hari ialah komplot tersebut langsung tidak mampu menyaman WSJ dan yang sewaktu dengannya..!

Sedangkan pembongkaran dan pendedahan akhbar mereka lah yang menyebabkan rakyat Malaysia dan dunia lebih buka mata dan mengenali siapa sebenarnya yang sedang berkomplot dengan bertungkus lumus menutup bangkai dan pekung..!

Dapat di sahihkan juga bagaimana audio ucapan didalam mesyuarat MT tersebut telah di jadikan bahan komplot..!  

Sedangkan semua pihak tahu bahawa bukan sahaja perkara yang dibincangkan didalam mesyuarat menjadi rahsia dikalangan MT.

Malah audio atau video pasti menjadi bahan larangan untuk pendengaran dan tatapan umum..!

Kalau pun ada hanya pihak ibu pejabat sahaja yang menyimpan dan memperolehinya..!

Jadi....siapa sebenarnya yang berkomplot???

Lu Fikir La Sendiri!!!

15 ulasan:

  1. Info lu dan ulasan lu.... zero value.. Akibat keciciran minda... sbb dipenuhi dengki berupahan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. panas ke yop ...
      kurang la dedak yerr ...

      Padam
    2. Sehari dua nie si Kitol Kejora Liberal berhempas pulas, merepek meraban, menggelupur, meracau syok sendiri macam orang dilahirkan tak cukup bulan. Teruk dia kena balun kiri kanan atas bawah tapi tetap muka tebal macam Najib Bacul.

      Padam
  2. Pada Julai 2015, Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak juga pernah berkata kepada media semasa program di Semenyih "Kalau saya nak menyamun pun, takkan saya menyamun bawa duit itu masuk akaun dalam Malaysia. Itupun kalau saya nak jadi seorang penyamun," katanya.

    Najib berkata demikian dalam ucapannya di depan kira-kira 400 orang yang menghadiri majlis berbuka puasa di Masjid Bandar Rinching, Semenyih.

    Kata Shahbudin "Lihat...walaupun pada hakikatnya Najib tahu wang RM2,600 juta itu benar-benar sudah mengalir ke dalam akaun peribadinya, malah ketika itu akaun itu sudah pun ditutupnya dan wangnya dipindahkan entah ke mana, beliau tetap "berlakon" seolah-olah dirinya seorang yang suci bersih dan mangsa fitnah semata-mata."


    "Siap mengungkapkan  "baeeek punya ayat",  "kalau saya nak menyamun pun, takkan saya bawa duit itu masuk akaun dalam Malaysia."

    "Sekarang kalau tanya budak sekolah darjah tiga pun dia tahu siapa penyamun sebenarnya..."

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bukan setakat bawa balik ke Malaysia aje....malahan masuk poket/akaun peribadi laki bini lagi. Saya masih simpan rakaman ucapan beliau. Allah SWT telah tunjukkan betapa penyangak & pembohong Najib nie. Macam tu punya clear cut, Aji Baok Pak Pandir boleh buang kes atas alasan tak ada cukup bukti.. besar punya penipu....!!!!

      Padam
    2. Thats exactly the need to keep drilling what the Chief-Pirate actually said and with high frequency repeating where it all began with the first LIE that has now multiplied itself into more LIES!

      Najib's lapdogs cannot contained this fact let alone counter....so good job 4:44 ptg for reminding the bugis-lickers' one more time!

      We're seeing the bugis's camp simply cannot muster an effective rebuttals except hammering Tun M with insults...that alone is a testimony of " baling kaca pun tak pecah " arrogant attitude just could not fathomed a 90 year old can still do a lot of damage to the Chief-Pirate's vessel!

      PPM, another one solid article that even prompted a cheapskate one liner responses from so called 'ZERO VALUE' commenter.....what a pathetic, lamed respond from 4:02 ptg.

      Brothers....we keep the momentum of assaults, soon they will loose their heads and their Chief-Pirate will fall, eventually!

      MLN

      Padam
    3. Bila kamu sentuh kisah Semenyeh ni aku rasa PAS pun ada buat kenyataan jugak, mintak Mohd Najib dan isterinya isytihar harta. Sepi saja kot...

      Padam
    4. Betul tu...sehingga seorang pemakan dedak pun backing cakap camni..." memang bodohlah najib jika masukkan wang ke dalam akaun peribadi"...

      Memang bodohlah najib kan kan? Pemakan dedak dok sokong pm bodoh? Jadi pemakan dedak confirm bodoh melantun lantun... Kah kah kah

      Padam
  3. Apakah dgn memakan dedak pemberian Najib membolehkan
    sesaorang jadi tidak bijak pertahankan PM?
    Bukti nya memang nampak sangat di-blog ini.

    Cuba jadi orang yg bijak sikit berhujah mempertahankan
    Najib orang yg bersusah payah beri dedak kepada mereka ni!

    BalasPadam
  4. Klau tkde orang bodoh, dah lama najib umno tersungkur...
    Orang cerdik tknk sokong umno.

    BalasPadam
  5. Putramerdeka sudah goyang telo..Tak lama lagi guan eng si rasis anti islam bakal dok sg buluh..ha ha ha

    Konspirasi dgn sapa tuan2..dgn Justro. Justro sudah masuk penjara.Alhamdulillah satu-satu konpirator terhumban dalam tong taik.

    BalasPadam
    Balasan
    1. dok kaleh tiang gol pulak dia nii...

      Padam
  6. Org bangang je buat tuduhan berdasarkan hutang tanpa banding nilai aset keseluruhan. Lepas tu ngelabah tukar2 angka. Bero...nak buat projek mesti ada pembiaya. Bukan guna cash sederap mcm TDM masa main currency. Yg tu sah sah sah lesap 30b tak ada return.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aset pun hak kerajaan diberi bawah nilai apa..lepas tu jual mahal buat bayar hutang... macam tu pandai ka.. yg bangang tu ko la sbb maseh percaya ceta bapak penyamun tu..

      Padam
    2. Business 1 endebik yg AhJib Go buat, aci estet bunting tua pun boleh but. Ambil tanah rizab Melayu dgn pembelian harga kacang putih, kenudian jual kpd pihak asing dgn harga pasarab semasa. Jahanam tanah pusaka Melayu.

      Padam