Jumaat, 19 Februari 2016

Lawak Malam Sabtu..!


Tarbiah..? tar lepas tu biar ke?

Atau tarbiah supaya jadi penjilat..? jadi pengampu..? menyokong kebathilan..? 


Ini baru betul versi tak sedar diri..! 
Lu Fikir La Sendiri!!!

7 ulasan:

  1. Mak oi, kasar nya.

    BalasPadam
  2. Nak lembut main sabun la!

    BalasPadam
  3. Takkan nak makan dedak dan minum kencing mamakdey and his cinabengs gang kot...kihkihkih.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kikiki.. dedak najis dan kencing syeikh al jho low maketom..
      Mangkok berayon suke

      Padam
  4. Perlantikan annuar masa sebagai ketua penerangan umno adalah DISASTROUS

    1. setelah dilantik...Attack TDM

    2. hasut orang awam supaya buat laporan terhadap TDM

    3. RM2.6 bil duit derma tak banyak untuk pilihanraya

    4. sepatutnya muhyidin dan shafie dah dipecat kalau zaman TDM

    5. nak tarbiah parti dan ahli yang dah rosak beyond repair

    WHO IS ANNUAR? Hahaha.....

    BalasPadam
  5. Rahsia cah keting terbongkar.
    Selama ni, aku ingat cerita2 politik sejak zaman TDM je.

    Patut pun BN sukar nak tawan Kelantan sebab ada musang berbulu ayam selama ni kat sana.

    Zaman Najib, satu demi satu, pemimpin hipokrit Umno timbul di Kelantan dan merata2 negeri.

    BalasPadam
  6. Terserlahlah peribadi si Nuar Muse yang sebenarnya, mungkin kebetulan sama nama ngan si jubury. Perangai sama aje, hanya pentingkan kuasa, pangkat dan imbuhan yang tak terperi banyak biarpun terpaksa gadai maruah bangsa dan agama tak menjadi satu penyesalan pun. Dasar Melayu munafik, buat malu anak Kelantan seantereo dunia aje..

    BalasPadam