Ahad, 2 November 2014

Kawan Supol Najib Bagi Pinjam Kereta..!


Tersebar gambar yang mengatakan ini ialah kereta Setiausaha Politik Najib...! Supol mana? mungkin Dato Li boleh comfirmkan siapa punya..! tapi mungkin juga ini ialah kereta yang kawannya beri pinjam seperti mana adik Mad Maslan dakwa bahawa kereta yang terlibat dalam kemalangan tempohari adalah kereta kawannya yang dipinjam..! Baca di sini.

Gambar dan cerita di atas boleh baca di khairulryezal.blogspot.disini.

Najib menjerit jerit semalam sound UMNO Selangor supaya berubah..! Kalau macam gini pegawai pegawai Najib pun sama mahu Najib berubah..! berubah untuk rebah..!

Lu FIkir La Sendiri!!!

5 ulasan:

 1. Walau harga seken dah murah, part dia ttp mahal. Cer tanya dia berapa rege brake platnya ?

  BalasPadam
 2. Service ajar pun 6riban...

  BalasPadam
 3. Cheap re-con car...you can get it for the same price of a brand new Camry or Accord yang towkey2 bersepah2 bawak.

  BalasPadam
 4. Najib ckp bergegar pentas
  Tp officer sendiri perangai mcm sial..

  Turun lah Najib
  Sudah2lah...
  Ciri munafik dah ada

  BalasPadam
 5. KALAU NAJIB KATA SUPOL DIA TAK PAYAH KELUARKAN DUIT DAPAT FREE AJE....HUHUHU YANG TU MACAMNA PULAK? JIMAT DUIT TAK PAYAH KUOR PUN. JANGAN TENGOK PADA KERETA TAPI TENGOK SEJAUHMANA NAJIB BERSUNGGUH SUNGGUH MENGUTAMAKAN MELAYU DAN BERANI MENUTUP SEKOLAH CINA BARULAH KITA TAU NAJIB NI PENGECUT ATAU PEMIMPIN MELAYU SEBENAR. UMNO DAH LAMA SANGAT GUNA ISU JAGA KEHARMONIAN DAN PELBAGAI KAUM. TAPI ADA CINA KISAH? ADA CINA HARGAI? ADA CINA BAGI KEPERCAYAAN? ADA CINA HORMAT MELAYU? LU PIKIR LA SENDIRI!!!

  BalasPadam