Isnin, 10 November 2014

HOT ~ Ketua Pengarah JPJ Ni Mabuk Ketum Ker..!!!


Syabas..!!! Penyakit Mad Maslan dan Hasan Malik dah menular kedalam kakitangan awam..! Apa hal Ketua Pengarah JPJ ni..! Bercakap kerana nak menyampaikan sesuatu ke atau bercakap kerana suka suka nak cakap..!

Lain cara bercakap..! lain maksud yang disampaikan..! Lain maksud maka lain la pemahaman orang..! Kalau Ketua Pengarah bercakap begini tak heran yang dibawah tu bercakap sambil lari berganti ganti..!!!

Ngeri kenyataan KP JPJ ni bro..! Mabuk ketum ker???

Lu Fikir La Sendiri!!!

Klik pada gambar...!

Play Video

10 ulasan:

  1. Cuba tengok nama operasi imigresen mengempur pati di cameron highland....betul2 meloyakan....selagi berp.mkan najib selagi tu le perkara meloyakan berleluasa....puih najib

    BalasPadam
    Balasan
    1. la.... najib juga yang salah....

      Padam
    2. Jangan jadi bodoh,rasuah jika tak dibanteras akan menjadi liability kepada pentadbiran kerajaan,kalau zaman tun pengarah2 berkelas sampah ni dah lama kena pelipat.....kau tengok najib buat APA Kat pengarah2 ni???....makin naik lemak le....

      Padam
  2. Cuba tengok nama operasi imigresen mengempur pati di cameron highland....betul2 meloyakan....selagi berp.mkan najib selagi tu le perkara meloyakan berleluasa....puih najib

    BalasPadam
  3. Ini mesti cina cina kedai aksesori dah suap KP JPJ nie utk tukar semua cermin gelap no plate kecil dan lampu HID... tahun depan KP JPJ akan umumkan semua tu boleh pakai balik atas alasan semua tu tak meyebabkan kemalangan hahaha.... yg untung cina DAP jugak hahaha org melayu pandai melaram je la...

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak elok berburuk sangka....

      Padam
  4. Mungkin Negara sudah dikuasai Khinzir..menteri bertindak mengikut Nafsu Khinzir setelah menjamah 20 sen duit dari neraka jahanam, rezeki sumber babi

    BalasPadam
    Balasan
    1. astaghfirullah'alazim......
      klu pemerintah kau ibaratkan KHINZIR... ini bereti yg diperintah juga KHINZIR..
      kus semangat.... minta dijauhkan...

      Padam